cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Žene najviše vole čitati o seksu

clock-img

06.09.2009, 00:08

clock-img

piggy

pencil-img

6299

Znanstvenike je iznenadilo otkriće prema kojem žene iznad 45. godine najviše uživaju u knjigama koje sadržavaju seksualne priče. Žene koje vole čitati knjige uživaju u različitim temama, ali najdraža im je ipak seks, ustvrdili su znanstvenici. Naime, nedavno je provedeno istraživanje između 2000 žena u dobi od 45 do 60 godina.

Na pitanje koje knjige vole čitati i zašto, gotovo dvije trećine njih je odgovorilo da uživa u živahnim ljubavnim scenama u romanima. Polovica žena rekla je da ih knjige sa seksualnim sadržajem intrigiraju, dok ih je trećina izjavila da biraju knjige upravo prema tom kriteriju.

Dali i vi volite čitati knjige prema tom kriteriju?

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

06.09.2009, 00:11

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

user posted image Imam manje od 45 user posted image
Nisam nijednu pročitala a trenutno mislim da niti neću. Nemam vremena ni snage pročitati ni neko kvalitetno štivo a kamoli ovo.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

06.09.2009, 00:19

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Nisam nijednu pročitala a trenutno mislim da niti neću. Nemam vremena ni snage pročitati ni neko kvalitetno štivo a kamoli ovo.

aj potpisat ću te da ne pametujemuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

06.09.2009, 00:20

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: Zvonki

aj potpisat ću te da ne pametujemuser posted image

Pa da. Ipak su sitni sati user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

06.09.2009, 17:23

clock-img

vale29

pencil-img

206

drage cure ja sam dosta njih pročitalauser posted image a sad si moram naći vremena, malo čitam i odmah idem u akcijuuser posted image

Zadnji članci

article-img