cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

14 godina od raketiranja Zagreba

clock-img

02.05.2009, 15:14

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Danas je 14 godina od raketiranja Zagreba.

Sjecate li se toga?
Gdje ste tada bile, sto ste radile, kako osjecale?

Ja sam bila na ginekoloskom pregledu u DZ Tresnjevka u 6. mjesecu trudnoce. Ginekologica je taman zavrsila pregled, pa sam se nabrzaka obukla i bjez u podrum zgrade sa ostalima.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

02.05.2009, 15:21

clock-img

malina

pencil-img

27

Ja sam tada bila u srednjoj školi 3. razred, točno se sjećam da je bio veliki odmor i ja sam se trudila nabrzaka prepisati (!) lektiru - Zločin i kazna, Dostojevski.
U tom trenu na moju školu je pala granata, točnije na školsko igralište.
Na svu sreću, nitko nije bio teže ozlijeđen, ali svi toga dana nisu bili tako sretni.......
Ne ponovilo se nikada......

clock-img

02.05.2009, 16:16

clock-img

dominik

pencil-img

7965

bila u skoli...ali zgradu u petrinjskoj di mmama radi su gadjali...puna soba zvoncica im je bila....brrrr

clock-img

04.05.2009, 15:53

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Na telefonskoj govornici ispred Klaićeve bolnice user posted image ...Samo znam da su ljudi počeli trčati ko sumanuti i uletili smo u prvi lokal koji naravno nije imao imao podrum i čekali kraj uzbune user posted image ...Umrla sam od straha jer je tako jako grunulo...grdo user posted image ...Uf, kad se sjetim user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

04.05.2009, 15:58

clock-img

novamama

pencil-img

8532

u ZD, u nevjerici...jel moguće da je do zg došlo....

iako smo se navikli na to, bilo je pretužno....tada je jedan zd student poginuo....

Ča je život vengo fantažija....

Zadnji članci

article-img