cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

2 h nakon poroda

clock-img

19.03.2009, 15:12

clock-img

anne

pencil-img

8091

U 2h nakon poroda pokažu se moguće teškoće - stanje žene bi se trebalo normalizirati da bude prebačena na odjel babinjača.
U tom periodu bi vas medicinsko osoblje trebalo kontrolirati.
Kod nas se žena najčešće izvede u hodnik i nitko je ni ne pogleda ta dva sata, a onda je prebace na odjel.
Tako je bilo i samnom nakon prvog poroda. Nakon drugog mi je pozlilo pa sam zvala sestre. Dulje su me zadržele u boksu i stalno me provjeravale.
Ako osjetite da bilo što nije u redu zovite osoblje - prejako krvarenje, vrtoglavica, glavobolja, jaka bol... Oni su tamo zbog vas.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

19.03.2009, 15:17

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

Ja sam bila tih dva sata isto na hodniku, ali ne mogu reći sestra me je stalno pogledavala, ispitivala jel mi dobro!
Čak me i doktorica koja me porodila pogledala i pozdravila.

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

19.03.2009, 15:18

clock-img

Anoniman

Ja sam ta 2 sata lezala u radjaoni, bila sam u nekom polu snu, slabo sam se osecala skroz. ne secam se ni da li me je neko proveravao, zmurila sam sve vreme. kad su me odveli u sobu i kad su me prebacivale u krevet, onesvestila sam se. I onda mi je sestra polomila prst do palca na nozi jer je pokusala da me digne user posted image user posted image  to me je i osvestilo user posted image  sutra sam primila infuziju jer sam bila anemicna...

clock-img

19.03.2009, 15:19

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

I mene su sva tri puta uredno pregledalavali. Ne znam anne, možda si im se zamjerila nešto?user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

19.03.2009, 15:19

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

ja sam dio od ta 2 sata provela u op. sali

FJ JE FRAJER

clock-img

19.03.2009, 15:21

clock-img

anne

pencil-img

8091

IZVORNA PORUKA: Zvonki

I mene su sva tri puta uredno pregledalavali. Ne znam anne, možda si im se zamjerila nešto?user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ko ja???

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

19.03.2009, 15:30

clock-img

mamavlatkica

pencil-img

1219

ja sam rodila carskim rezom u općoj anesteziji tako da se nićeg ne siječam , neznam ništa što se događalo , doktorica i Janov kum koji je bio na porudu su mi preprićali što se sve događalo za vrijeme poroda . Rekli su mi da je sve bilo školski i da su me obmah prebacili na odjel babinjaća tako da čak nisma bila niti u šok sobi što je rutinski poslije carskog reza .
Janov kum se pohvalio kaako ga je on imap čast prvi iamti u rukama , prerezao pupkovinu i okupao ga . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav je mala riječ ;
ljudi je čine velikom .
LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima
Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku .
Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda

clock-img

19.03.2009, 16:15

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Mene su odmah stavili u predradjaonu, odspavala sam dva sata, dosla babica i  pregledala me...
Sve ok, ostavili me da odmaram jos koji sat i onda na noge lagane user posted image

clock-img

19.03.2009, 16:35

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ja sam ostala neko vrijem u rađaoni dok se nije ispraznila boca s infuzijom i rekle su mi da za sve šta trebam moram zvati njih.

H 07 E 09

clock-img

19.03.2009, 16:47

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bila sam u rađaoni ta dva sata, prvih sat vremena kao nadrogirana.user posted image  Još uvijek tvrdim da su mi za šivanje neku tešku drogu dali da zaboravim.user posted image
Obilazila me sestra redovito, čak mi je i Marka nakon sat vremena donjela.
Stvarno za sestre imam samo riječi hvale, one su te koje drže odjele.

Samo luda mama...

clock-img

19.03.2009, 20:02

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Provela sam ta 2 sata u hodniku, a sestre su me dva puta pogledale, kako sam i kakvo je krvarenje. Tada sam se osjećala sjajno, odmarala sam se i bila presretna što je sve prošlo i što mi je tu bebica.

clock-img

19.03.2009, 20:08

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: Dajana

Provela sam ta 2 sata u hodniku, a sestre su me dva puta pogledale, kako sam i kakvo je krvarenje. Tada sam se osjećala sjajno, odmarala sam se i bila presretna što je sve prošlo i što mi je tu bebica.

Isto tako je bilo i kod mene, samo nisam bila u hodniku vec u sobi do radjaone, kao neka postradjaona user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

19.03.2009, 22:02

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ta 2 sata promatranja nakon poroda zovu 4. porodnim dobom....

kod nas žena ostaje tada u rađaoni (boxu) u kojem je rodila, ja sam bila nakon carskog u onoj šok sobi pa odmah poslije na inzenzivnoj..

ovo što pričate za hodnik je katastrofa

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Zadnji članci

article-img