cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

A alokohol kod djece

clock-img

30.03.2009, 21:48

clock-img

božica

pencil-img

8832

U pijenju alkohola hrvatski su adolescenti nešto iznad europskog prosjeka – njih 84 posto izjasnilo se da je u posljednjih 12 mjeseci barem jednom pilo alkohol (europski prosjek 82 posto), a 43 posto ih je u tom razdoblju barem jednom bilo pijano (europski prosjek 39 posto). Ekscesivno je pilo u posljednjih 30 dana 50 posto mladih u Hrvatskoj i 43 posto u prosjeku ostalih zemalja.

Dječaci općenito više konzumiraju alkohol od djevojčica, a najčešće piju pivo. Među djevojčicama su popularnija žestoka pića, sama ili u kombinacijama.

da da alkohol počeinje jako rano uh uh kak mi nije svjejdno sada dok imama djecu
a kada sam i sama u srednjoj cugala nisam mislila na ništauser posted image

idem micat rit...

clock-img

30.03.2009, 21:49

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

E tu smo jos ok...to jos nije aktualno, hvala bogu. Inace, mene je moj tata prvi put napio i to sa 15 let user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.03.2009, 23:09

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Ja kažem dobro je dok samo piju. I mi smo pili, više me brinu neke druge stvari.user posted image

Samo luda mama...

clock-img

31.03.2009, 01:31

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ovo? user posted image

user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 31.3.2009 1:33:23 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Zadnji članci

article-img