IZVORNA PORUKA: Wukovarka
Modesti...tebi ako se ta ideja ne sviđa, ti izađi iz grupe pa se nečeš morati s tim zamarati.
Mislim....kao u školi! Zašto ovo i zašto ono!!
Nitko nikoga ne sili...pa tako ni tebe.
Zbog ovakvih plitkih tema i pitanja puno starih članica nema
oprosti Wukovarka al baš me zanima koju si ti to neplitku temu pokrenula a koja već nije bila viđena i obrađena na ovom forumu....samo toliko o tvom postu koji je šupalj ko cjediljka za tijesto.....
i da
lilia, baš to kaj si ti tak fino sročila to sam i ja mislila ...al ja čim zinem odma mi uskoče redovne dušebrižnice ...ah
nema tamo ničeg novog niti drugačijeg od ovoga lilia samo kaj je forma fejs a ne forum RR...
valjda im je guba kaj je to neko"novo mjesto" na kojem mogu ponovit 100put postavljeno pitanje....
al kak su već higijeničarke rekle...ko voli nek izvoli
Mayo ti se ne osjećaj odgovornom kaj si me ubacila jer sam sigurna da niš loše nisi s tim mislila , a niti ja mislim da je loše kaj si ti mene ubacila...čak sam tamo i par rečenica nažvrljala dok si fakat nisam idiotski zgledala radeći 2x istu stvar..malo tu razglabam onda isto tam s istim osobama....ha?
kužim da se otvoril šopić...Ok, tu se nemre dilat i prodavat a tam može...stoji! to je nekaj novo za razliku od ovoga ...
ja samo pitam jer me fakat zanima čemu pokretanje nečeg kaj već postoji ...maltene identično...
pa tam se i birc otvorio....