cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Amy Winehouse

clock-img

25.07.2011, 11:26

clock-img

njanja

pencil-img

8766

Nitko ne komentira smrt Amy Winehouse.
Da, drogirala se i da očekivalo se.
Međutim, žena je imala nevjerojatan glas i odličnu muziku i voljela sam ju slušati pa mi je žao što neće više biti prilike da stvara nove dobre stvari....

Eto moj "RI"-SPEKT za njenu glazbu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0&NR=1

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

25.07.2011, 11:28

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma kod tih pjevaca drogerasa to je normalno...

nista se necudim..

ELVIS P. je isto napravio....eto i MICHAEL J. je isto prosao samo sto ne od droge nego od ideje da bude bijel pa da smiri bolove koze...predozirao se i to ga kostalo zivota...

ma mnogi mnogi drugi su umrli na isti nacin...zasto to rade..nemam pojma...user posted image

clock-img

25.07.2011, 11:39

clock-img

Indy

pencil-img

1759

to je prevelik pritisak kakav  život imaju slavni. bilo pjevači, glumci.. tu su ne samo fanovi, nego moćna industrija koja od njih traži još, još.. i oni su samo ljudi, da pobjegnu malo od svega pribjegavaju alkoholu i drozi. ja osobno nisam voljela amy, a nisam je ni mrzila. žao mi je je, kao i svake mlade osobe koja prerano umre.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

25.07.2011, 11:49

clock-img

Mašaaa

pencil-img

266

IZVORNA PORUKA: Indy

to je prevelik pritisak kakav  život imaju slavni. bilo pjevači, glumci.. tu su ne samo fanovi, nego moćna industrija koja od njih traži još, još.. i oni su samo ljudi, da pobjegnu malo od svega pribjegavaju alkoholu i drozi. ja osobno nisam voljela amy, a nisam je ni mrzila. žao mi je je, kao i svake mlade osobe koja prerano umre.

indy,potpisujem

clock-img

25.07.2011, 11:52

clock-img

leilany

pencil-img

9082

rip

BEK 27.o5.o9.

clock-img

25.07.2011, 12:14

clock-img

mare00

pencil-img

724

Lijepo je pjevala, dobar glas imala....user posted image
Da kazem da je zalim definitivno ne...i nikoga tko umre od predoziranosti...ak je tako umrla!!!
To je bio njen izbor i sama si je kriva, svi mi imamo problema pa nepodlijezemo prvom prilikom drogama kao vecina slavnih...ocito se neznaju nositi sa svojom slavom!!!

clock-img

25.07.2011, 12:37

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

IZVORNA PORUKA: mare00

Lijepo je pjevala, dobar glas imala....user posted image
Da kazem da je zalim definitivno ne...i nikoga tko umre od predoziranosti...ak je tako umrla!!!
To je bio njen izbor i sama si je kriva, svi mi imamo problema pa nepodlijezemo prvom prilikom drogama kao vecina slavnih...ocito se neznaju nositi sa svojom slavom!!!

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

25.07.2011, 12:42

clock-img

mayathebee

pencil-img

1544

IZVORNA PORUKA: njanja

Nitko ne komentira smrt Amy Winehouse.
Da, drogirala se i da očekivalo se.
Međutim, žena je imala nevjerojatan glas i odličnu muziku i voljela sam ju slušati pa mi je žao što neće više biti prilike da stvara nove dobre stvari....

Eto moj "RI"-SPEKT za njenu glazbu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0&NR=1

Slažem se, nevjerovatan glas, i odlične pjesme, i da, očekivalo se.
Još sam u šali svaki put kad bi je vidjela na tv-u rekla gle pa ona je još živa.
Sad sam trenutno nekako više ljuta na nju nego tužna......šteta, prava šteta!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

clock-img

25.07.2011, 12:53

clock-img

ama

pencil-img

760

Na stranu to sto je imala lijepe pjesme i pjevala....meni ona uopce nije za zaljenje.

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

clock-img

25.07.2011, 13:06

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Sve vi koje ne zalite nekoga tko umre od predoziranja i samoubojstva bilo kakve vrste - SRAMITE SE!
Bit covjekova nije u tome da osudjujemo ranjene duse, nego da u njihovoj smrti uvidimo tragediju zivota i slave. Oni koji na taj nacin odluce zavrsiti zivot patili su dugi niz godina, njih njihovi bliznji nisu dovoljno voljeli i pomogli im na vrijeme. To su osobe zeljne ljubavi, no iskoristavajuca ljubav je gora od mrznje. Zato, dajte im mrvicu postovanja za dobro koje su jednom u zivotu napravili.
RIP Amy.

clock-img

25.07.2011, 13:44

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

joj mamacita a zbog čeg bi se ja trebala sramit,ne ja nego bilo tko ,tko nežali nekog od predoziranja,nisam je ja natjerala na pakao droge i alkohola,po meni bi se trebala takva osoba sramit koja dođe nafiksana i pijana na pozornicu održati koncert,vjerovatno je takvim osobama dosadno u životu od tolikog bogatstva

clock-img

25.07.2011, 14:43

clock-img

njanja

pencil-img

8766

poanta ove teme je bila da je svjetska glazbena scena izgubila iznimno talentiranu osobu.
o drogi i alhokolu možete i drugdje moralizirati

ionako više klikova ima jelena rozga, nego amy winehouse pa to dovoljno govori o našoj okolini...

u svakom slučaju za njen glazbeni opus, veliki, ogromni respect!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

25.07.2011, 14:49

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Šteta velikog talenta kojeg je proždrla droga i alkohol user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

25.07.2011, 15:53

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: lidac0605

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

25.07.2011, 16:23

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

IZVORNA PORUKA: Indy

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

clock-img

25.07.2011, 17:14

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

stvarno je imala super glas a li ruku na srce dobro je i ovoliko  trajala.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

25.07.2011, 17:36

clock-img

sretnabeba4

pencil-img

366

novac čovjeka natjera na blud i grijeh!! njen grijeh je bio što je upoznala Blakea Fieldera koji ju je upoznao s paklom alkola i droge...nažalost, previše ga je voljela da bi mu se oduprla a financijski gledano mogla je trošit ogromne paretine na to..... i tu je početak njenog kraja.... da je imala jači karakter i da je bila sposobna razmisliti koliko je postigla u svom kratkom životu i da je shvatila da joj život i uspjeh znače više od sramoćenja koje je u zadnje vrijeme bilo jedino spominjanje o njoj nebi tako završila...jadna, R.I.P Amy

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

clock-img

25.07.2011, 18:10

clock-img

mirna

pencil-img

8134

ona je nesto najbolje sto se dogodilo na glazbenoj sceni u posljednje vrijeme... zao mi je tako mlade osobe...user posted image

clock-img

25.07.2011, 18:15

clock-img

lema

pencil-img

1045

Meni je strasno zao jedna od najboljih ili najbolja izvodacica danasnjice strahovit dar  ja sam obozavala njene pjesme svi velikani su otisli u 27god.pa i ona legenda. To sto je ona imala problem sa ovisnoscu ne mjenja cinjenicu da je legenda i ne sudim po tome njen talent .RIPuser posted image

Elena 22.2.2001==3220 52cm
Manuela 27.10.2002 = 3740 53cm
Anthony 25.06.2005 =4990kg 55cm
Lucas 19.03.2007 =4700kg 54cm
14.12. 2010 moje najmanje zlato Marcus =4200kg 54cm

6.6.2013 nam stiže mala princeza:)
ponosna mama .....

clock-img

25.07.2011, 19:40

clock-img

bubaMaja

pencil-img

930

IZVORNA PORUKA: njanja

poanta ove teme je bila da je svjetska glazbena scena izgubila iznimno talentiranu osobu.
o drogi i alhokolu možete i drugdje moralizirati

ionako više klikova ima jelena rozga, nego amy winehouse pa to dovoljno govori o našoj okolini...

u svakom slučaju za njen glazbeni opus, veliki, ogromni respect!!!

srećom je amy bila svjetski poznata a rozga samo našim lokalcima pa amy ipak ima više klikova, više fanova i više svega kao što netko tako talentiran i treba imati...
žao mi je mladog života i velikog talenta kojeg je proćerdala svojim ponašanjem...
a jako volim njenu muziku i izvedbe, no bilo je stvarno za očekivati ovakav kraj...

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

clock-img

25.07.2011, 20:13

clock-img

mm1209

pencil-img

685

osobno nisam slušala baš njenu glazbu, znam par pjesama i te su mi ok, stvarno je imala super glas...šteta za glazbenu inustriju...a što se tiče načina života...
Svatko je krojač svoje sudbine i to je jedino što se može reći na tu temu..!

clock-img

25.07.2011, 20:27

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

IZVORNA PORUKA: lema

Meni je strasno zao jedna od najboljih ili najbolja izvodacica danasnjice strahovit dar  ja sam obozavala njene pjesme svi velikani su otisli u 27god.pa i ona legenda. To sto je ona imala problem sa ovisnoscu ne mjenja cinjenicu da je legenda i ne sudim po tome njen talent .RIPuser posted image

slažem se skrz...to što je imala problem s alkoholom i drogom ni malo ne umanjuje njen talent...žena je bila vrhunski talent
RIP Amy

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

26.07.2011, 09:16

clock-img

lilia

pencil-img

3618

I meni je žao, nevjerovatan je bila talent ali isto kao što su cure rekle sam pomislila da neće tim tempom još dugo.
Ali glas koji ima, sva se ježim.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

26.07.2011, 09:47

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

26.07.2011, 18:52

clock-img

Dora04

pencil-img

986

Stvarno je velika šteta, jer je svijet izgubio veliku glazbenicu. RIP!!!

DORA 27.07.2004.
KATJA 23.11.2008.