cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Autosjedalice info

clock-img

14.03.2010, 10:57

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Pronašla sam ovu super stranicu o autosjedalicama, pa pogledajte koga zanima

http://autosjedalice.info/cms/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

H 07 E 09

clock-img

14.03.2010, 11:06

clock-img

lee

pencil-img

4135

ja imam maxi cosi tobi i super je alex je obožava...položila je sve testove kod nas...ima svega danas ja gledam što ljudi kupuju..užas..kako voze djete...da ne vjeruješ...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

14.03.2010, 11:39

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ja imam onu iz plodina za bebe autosjedalica nosiljka nadam se da ce biti okuser posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

14.03.2010, 13:37

clock-img

bubamara787

pencil-img

259

mi imamo dvoje djece, dakle auto sjedalice su nam obavezne... po meni je najbitnije da je dijete dobro i pravilno vezano. kupili smo auto sjedalice Nania (nisu najskuplje) koje imaju sve R44.04 certifikate, te su prosle na svim atestima... moja prijateljica ima sjedalicu Romer - no sta joj to vrijedi kada joj dijete nije pravilno vezano, te si moze sam izvuci ruke ispod pojasa... A da ne  kazem  da je njezina 3 puta skuplja od nase...slazem se s time da nije u redu kupiti bilo kakvu sjedalicu, no da bude najskuplja ne mora...isto tako mi je zalosno da su kod nas jos uvijek te sjedalice poprilicno skupe, te si ih ne moze svako priustiti... a da ne kazem da nam je bas jucer mm kupio novu sjedalicu u sloveniji po akcijskoj cijeni eur 45 koju kod nas ne mozete naci ispod kn 700....user posted image user posted image

Marta 05.04.2008.
Katarina 12.10.2009.