cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Bankrot države

clock-img

04.06.2009, 21:41

clock-img

anne

pencil-img

8091

Island je već banrotirao, a Latvija i još neke su na samom rubu.
Nisam znala da i država može bankrotirati.
Što to znači za te jadne ljude tamo?
Mislite li da se to može dogoditi i nama?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

04.06.2009, 21:44

clock-img

novamama

pencil-img

8532

država ima proračun, bilancu, rn dobiti i gubitka, cash flow - kao i bilo koja ozbiljnija firma...

nije mi jasno kako nismo još bankrotirali, fala dragom Bogu na Rohatinskom, inače bi sve već odavno išlo u paparuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

04.06.2009, 22:31

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: novamama

nije mi jasno kako nismo još bankrotirali, fala dragom Bogu na Rohatinskom, inače bi sve već odavno išlo u paparuser posted image

Amen!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

04.06.2009, 23:37

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Naravno anne da drzava moze bankrotirati, jednostavno: ako trosi vise nego sto sluzi. kada dugovi postanu preveliki onda je to to...Ako ima loseg gospodara to se brzo moze dogoditi ...

clock-img

04.06.2009, 23:40

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

fala bogu pa mi imamo, jel tak mirnić....user posted image ...jaš malo pa bumo i mi u bankrot...a kaj bumo onda tiiiipkaaaleeee.e...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

05.06.2009, 11:46

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: novamama

država ima proračun, bilancu, rn dobiti i gubitka, cash flow - kao i bilo koja ozbiljnija firma...

Bar jedan pametan na odgovornoj funkciji u ovoj državi i da nije na ego tripu... Pljesak za Rohatinskog user posted image user posted image user posted image ...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Zadnji članci

article-img