cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Bira odjeću?

clock-img

30.03.2009, 22:07

clock-img

božica

pencil-img

8832

da da da došli smo i do toga
Da  V neće više obući ono što joj ja namjenim MA KAKVI(ne kaže da je ružno već NEĆE)
Kupili smo joj dve majice jedna prugasta sa slikom druga jednobojna sa slikom
ovu prugastu(koju sam ja odabrala)neće nositi bit će da nevoli prugeuser posted image
A onu jednobojnu sa slikom(muž odabrao) oće nositi dapače nosila bi ju svaki dan

eto što na sve ćekauser posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

30.03.2009, 22:09

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

mladji ne...njemu je svejedno, totalno je nezainteresiran za obleku...bitno da je siroko i da nije gol

al zato stariji bira samo marke, prasac mali

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.03.2009, 22:12

clock-img

zaba

pencil-img

5626

ova moja nema još 4,a već stoji pred ormarom i bira-šosek molim,a daj mamice moja draga.Neću to,ne volim,a baš je slatko,a joj,i tak se prenemaže nekad za popiuser posted image .Ima torbi i cekera za sve kombinacije,strahota.Sve baku nažica.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

30.03.2009, 22:30

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

O da, da, i moja bira. Ali sad znam što voli i to joj kupujem, ustvari ona ide sa mnom i bira. I bome to što si izabere to i nosi.
Ona obožava pruge! Mrzi traperice jer to žulja! I sve što ima neke mašnice je šminkersko1
Živjele trenirke!!!!!!!!!!!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

30.03.2009, 23:16

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Za sad nosi šta mama obuče. Valjda sa muškima neće biti takvih problema?user posted image

Samo luda mama...

clock-img

15.04.2009, 22:33

clock-img

mara27

pencil-img

713

ja sam već luda od njenog uvjeravanja, poludim kad mi kaže " TO NE PRISTAJE" odakle joj samo to?!

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

Zadnji članci

article-img