Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Ima li ju tko? Izgleda mi jako praktično. Može se upotrebljavati od 3 mjeseca, malo mi je to nekako rano, ali tako piše. Kako se vama čini?
22.02.2009, 11:53
Florijan Jakov
9214
meni je to nekaj novo, nisam vidjela
22.02.2009, 11:54
BUMBIKA
12072
Ni ja nisam to vidjela do sada?
22.02.2009, 12:07
Puli
12860
meni je super,mi smo ju dobili ružo ja bi ti ju poslala ali šogica mi u 6 mjesecu treba roditi pa ju prosljeđujem dalje
koristili smo ju cijelo ljeto u stanu na moru,dok sam kuhala,prala suđe ona je sjedila u tome i igrala se i imala me na oku .sjedalica je bila na kauču a okolo igračkice,ona ih je sa 6 mj. mogla dohvatiti bez problema
to mi je služilo i kao hranilica na moru
sad nam je kod none na kutnoj klupi,curka u tome sjedi i papa ručak nedjeljom, a druge dane kad smo kod none ,stavimo ju na pod pa curka prekorači u nju,pa se čučne i igra se unutra -van
toplo ju preporučam
22.02.2009, 13:14
Ruža
14064
Hvala Puli! Onda ćemo ju morati nabaviti! Zna li netko gdje je ima za kupiti?
22.02.2009, 13:23
tikica_69
25386
To je za kadu ili?
22.02.2009, 14:59
Ruža
14064
Mislim da može i u kadu Tikica, ali više je za sjedenje, hranjenje i sl. Super mi izgleda pogotovo kad se kreće sa sjedenjem.
22.02.2009, 17:14
Puli
12860
Zna li netko gdje je ima za kupiti?
u zg-u ih ima u bolje opremljenim apotekama
pa provjeri u svom gradu možda imaju ili mogu naručiti
tu sam ju vidjela u izlogu apoteke i košta oko 500 kn
nisam vidjela...nama ne treba jer jan propuže cijeli stan i sjedne kamo hoće...a kad ga nekamo stavim, samo se buni i okrene i ode dalje...tako da bi bila uzaludna investicija...