Otvaram birc u stilu dnevnog boravka u kojem je 25 stupnjeva da nam se malo napuni i da nam se nitko ne smrzava više
Ajmo curke na kauč svaka sa svojom šalicom
Ja sam kavicu već popila ali će mi trebat barem još jedna da se razbudim. Još da mi ju ima tko skuhat, spasila bi se. U našoj kuhinji je ledara pa mi se ne da do tamo
Danery koka kako ste? Kako malena?
jutro i pozz svima svaka čast na ovom prekrasnom dnevnom boravku, doći ću malo kasnije sada me mali zeza. uživajte
koliko ćete plaćati?
ovo je nas SLAVONSKI DORUCAK...nije bas u stilu dnevne sobe...ali posluzite se sigurno necete ostati GLADNE...
dobro jutro cure ajme već sam gladna, kakve su to sve delicije u baru njamnjam
jutro...
promijeni si browser...znaci uzmi mozilla firefox citac interneta...ili crom google..ili opera...ili AVANT BORWSER skini sa neta odlicni su svi...sigurno ce ti ljepiti slike..imas na hrvatski te programe sretno
R. je ok sada je super papa i sve je ok
ovdje je jako jako zima...
fuj...mrzim tu biti a sta da radim..kad je tako...
ja sam lose...nemam menge...rekli su mi da cekam..idem strasno puno pisati i mokraca mi je crveno zuta...uzasno jako jako se bojim da sam bolesna
testic sam radila negativan je fala bogu...
a radit cu jos jedan ....sada negdje oko 20. sijecnja...pa cu opet viditi...jer sam
mogla ostati trudna sada oko bozica...ja cekala mengu pa se lijepo OPUSTILA...kad nje nema...pa nisam imala pojma dali je i to bilo plodno vrijeme...tako da cekam...sljedeca treba doci
22 tak nekako pa cu viditi ako nista IDEM HITNO NA KLINIKU ZA ZENE TU PA CU VIDITI STA CE RECI...
Priprema Vrijeme pripreme:50 minTežina:Srednje zahtjevno
1 Kekse zdrobite i stavite u dublju zdjelu.
2 Na laganoj vatri otopite maslac i med. Dodajte vanilin šećer, cimet, instant kavu, sok i naribanu narančinu koricu. Miješajte dok se kava ne otopi, pa mješavinom prelijte pripremljene kekse.