cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Carina

clock-img

15.08.2011, 14:38

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

Poslali su mi iz Osječke valjda carine da trebam im donjet ili faxirat racun,ja ga imam ali neradi mi stampac a nema mi brata u Dubai je tak da neznam dali postoji netko tko bi mogao izvaditi mi racun sa cd ,mozda fotokopirnice..malo mi je hitno jer mi je rok jos 6 danauser posted image ako im nepokazem racun vracaju robu natrag a vrijednost je oko 500 kn..

< Poruku je uredio Ninaa -- 20.8.2011 14:19:24 >

moja mala cura je moje sve...

clock-img

15.08.2011, 14:42

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

mislim ako si u osijeku da bi ti to SLIKARI SVI MOGLI IDI U FOTO RADNJE I PROVIJERI BILO KOJA....sretno a i vidi u posti..pozuri i sretno

clock-img

15.08.2011, 14:46

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

skoro svaka fotokopirnica ti može isprintati sa cd-a

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

15.08.2011, 14:49

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

a hvala vec sam se bila uplasila da nebudem nis mogla,htijela sam bratica pitati al mi je bolje ako moze u fotokopirnici hvala.user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

15.08.2011, 14:57

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt