cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

DODATNI PROGRAMI

clock-img

30.01.2009, 15:38

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Što mislite o tome da vam dijete ide na aktivnosti van vrtića? Moja ima pet godina i ide na engleski i na ritmiku.To želi i voli.Postoji dilema da li to ipak nije previše za njenu dobuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

clock-img

30.01.2009, 15:40

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Nije sene i moja ima 5 ako to voli neka ide. Moja je krenula na ritmiku ali nije joj bilo baš nešto. Fascinirana je violinom i baletom pa bi probali s tim. A engleski joj je već normalan

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

30.01.2009, 16:40

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ako vidis na njoj da sve to radi sa zadovoljstvom i da nije preumorna, onda joj tako odgovara i mislim da je ne bi trebala sputavati

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

30.01.2009, 17:12

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ma kaj ti je ja počela plesati sa tri godine...i plesala sam sve do unazad 5 godina dok sam i ja sama vodila!!!...
Mlatila sam se...user posted image user posted image user posted image ...šalim se išla na karate...cijelu osnovnu uz ples...išla na sve izvanškolske aktivnosti u osnovnjaku...išla na tečaj engleskog od prvog osnovne i završila do drugog odraslog...samo nek ide na kaj hoće i ima volje...još da sam završiča muzičku na saksofonu tko bi mi bil ravan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

30.01.2009, 17:47

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Tako i ja razmišljam,ali često dolazim sa drugim mamama u konflikte,jer se ne slažu.Htjela sam vidjeti što vi mislite o tome

Tara 22.3.2004

clock-img

30.01.2009, 17:59

clock-img

Viky

pencil-img

2283

Gdje si plesala i gdje si vodila?Naime i ja sam plesala 20 godina

Tara 22.3.2004

clock-img