Uopče ne znam od kuda da počnem najbolje od početka jer moj prvi put je bio prije 13 godina i to u Miami,bila sam sama i puno sam očekivala i zbilja puno me dočekalo.nisam znala kaj je ljepše aerodrom ili brod koji me je čekao u luci.Prvo panika i razmišljanje nebum ja tu se snašla poslali bu me doma za dva dana,ali sam se prevarila bilo mi je super.Brodovi su ko hoteli nema što nema,a luke. .. Bahami najljepše plaže koje sam vidjela,pijesak tako bijel da ne možete vjerovati,more toplo i čisto jedino puno morskih pasa. Ako vas zanimaju destinacije i brodovi možete ih vidjeti na Carnival cruise line.com
Ma sve je lako kad si mlad,danas to više nije tako skupo kao nekad,a daju i na kredit.Pišite mi o kojoj zenlji da vam pričam izbor je velik Mexico,Alaska,Kanada,Karibi,Virgin island,Puerto rico,Bali,Tailand,Rumunjska,Francuska.Ponekad se ne mogu svega ni sjetiti ali ostaju slike i dragi ljudi koji će mi uvijek ostati u lijepoj uspomeni.Toliko dobrih i dragih ljudi sam upoznala koji će uvijek biti u mom srcu.
Leon 19.04.2007
IZVORNA PORUKA: lelo
Pišite mi o kojoj zenlji da vam pričam izbor je velik Mexico,Alaska,Kanada,Karibi,Virgin island,Puerto rico,Bali,Tailand,Rumunjska,Francuska.
mene baš interesira Rumunjska...
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: FIONA
moja najdalja destinacija bila je Tunis i to dodatno putovanje koje smo tamo uplatili za odlazak skroz na jug u Saharu!!! Mrak, jahanje deva,obilazak oaza usred ničega, i pješčane dine, kuće i hotel pod zemljom i trbušne plesaćise uz krotitelje kobra...
I mi bili....i taj dvodnevni izlet u saharu je bio mrak....izlazak sunca na onom slanom isušenom jezeru, jahanje deva, oaze.....ja bi opeeeeet