cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Disney zavjese

clock-img

08.09.2009, 12:18

clock-img

maja

pencil-img

6000

Traže se user posted image user posted image user posted image  Trebaju biti sa onim autićima iz crtića!!!

Nađem ih jučer kod nas u Bj. i kravuser posted image  mi neće odrezati 3 metra jer će njoj ostati još 90 cm. Kažem ja njoj ali vama zavjesa košta 60 kn metar, a šta ću ja sa tim viškomuser posted image  Ma ko ris sam bila ljuta, ma nedam iz inata. Njena trgovina još i neće rezati, znači ja neka platim mada mi ne treba. Joj, još sam ljuta!!! Idem u Zg. po nju ako treba, ali tamo više ne ulazim, ma da je i zadnja na svijetu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

08.09.2009, 12:22

clock-img

božica

pencil-img

8832

Dođi dođi u zg pa da na kavu odemo hihihiuser posted image

btw Gramat ili bauhaus ('hm nisam sigurna) ima izbora i povoljni su

< Poruku je uredio božica -- 8.9.2009 12:23:30 >

idem micat rit...

clock-img

08.09.2009, 12:23

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ma svako malo sam u Zg. u, ali uvijek nešto na 5 minuta, ali ako mi nađeš zavjese doći ćuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

08.09.2009, 12:24

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: maja

Traže se user posted image user posted image user posted image  Trebaju biti sa onim autićima iz crtića!!!

Nađem ih jučer kod nas u Bj. i kravuser posted image  mi neće odrezati 3 metra jer će njoj ostati još 90 cm. Kažem ja njoj ali vama zavjesa košta 60 kn metar, a šta ću ja sa tim viškomuser posted image  Ma ko ris sam bila ljuta, ma nedam iz inata. Njena trgovina još i neće rezati, znači ja neka platim mada mi ne treba. Joj, još sam ljuta!!! Idem u Zg. po nju ako treba, ali tamo više ne ulazim, ma da je i zadnja na svijetu!

pa uzmi taj visak i nategni na ukrasne jastuke ili jastucice za stolce ili...

clock-img

08.09.2009, 12:27

clock-img

maja

pencil-img

6000

Da metar košta 30kn uzela bi, ovako neću iz inata, njena je trgovina, mogla si je ostatak ostaviti za uzorak, ali valjda ženi u ovoj krizi nije još potreba da proda!

clock-img

08.09.2009, 12:32

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ja ih vidjela u Kiki 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

08.09.2009, 12:37

clock-img

božica

pencil-img

8832

jooooj nemoj mene da ti tražim zavjese

idem micat rit...

clock-img

08.09.2009, 13:35

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

http://www.mega-sisak.com/?page_id=319
evo ti draga nazovi i naruci imaju stvarno svasta i nisu uopce skupi

clock-img

08.09.2009, 13:39

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

P.S imaju ti i tepiha razno raznih imaju i na te aute i na rory i jurica i svasta

clock-img

08.09.2009, 17:08

clock-img

maja

pencil-img

6000

hvala ti draga na odgovoru i pomoći

clock-img

08.09.2009, 17:13

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Majo koja visina i širina ti treba? I koji točno motiv? Moraju biti baš disney original ( ima i takvih) ili mogu biti i na metre?
Ima kod nas dosta pa bi ti provjeila, ako treba uzmem ti i pošaljem poštom? Ja sam svoju na klaune plaćala 56kn po metru, ali dugu 2,60.

< Poruku je uredio Ruža -- 8.9.2009 17:14:07 >

Samo luda mama...

clock-img

08.09.2009, 20:41

clock-img

maja

pencil-img

6000

Ove što sam ja htjela nisu gotove zavjese, znači na metre, treba mi 3 m u širinu i 1,70 u visinu. Ove što je mlada mama stavila su autići ali nisu to ti koje ja hoću. Meni trebaju baš oni autići iz crtića Cars!!!
Ovi kod nas su 59 kn metar, i nije bio problem u tome, nego u njezinom načinuuser posted image

clock-img

08.09.2009, 20:50

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Pogledam kakvih ima pa ti javim!user posted image

Samo luda mama...