cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Djeca tirani

clock-img

23.04.2009, 13:29

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Sto je ne bi covjek nalupao ko konja user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

23.04.2009, 13:30

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

vjestica mala

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

23.04.2009, 13:31

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ja bi malu nalupala ko  vola...sramota jedna...

clock-img

23.04.2009, 13:33

clock-img

Anoniman

user posted image Odmah je treba poslati na lecenje !

clock-img

23.04.2009, 13:33

clock-img

lueman

pencil-img

2780

e dasam taj pasuser posted image user posted image vadila bi zube iz guzice.....oprostite ali stvarnouser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

23.04.2009, 13:36

clock-img

dominik

pencil-img

7965

pas ima 8 mjeseci....da mi je znat bi li tako lupala nekog veceg i starijeg psa...ne zelim biti okrutna ali mala ocito lijeci frustracije koje joj klinci nabijaju jer sa 12 odina ima kila ko neka puno starija cura

clock-img

23.04.2009, 13:36

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Tikice, šećemo ja i mm i djeca neki dan kvartom u pol' bijela dana. I pogledam ja sa strane, kod drveta dvije djevojčice (cca. 6 god.)mlate, ali mlate peseka. Zavrtilo mi se u glavi, želudac mi se okrenuo. Pustim kolica i odem do tamo. Zamisli, zavezale su malenoga cucka za drvo i mlate ga nogama i šibama. Ej, poludjela sam. Tako sam se zderala na njih da ga odmah odvežu i da to više nikad nisu učinile. Brzo su ga odvezale. Moji su došli do nas i isto nisu mogli vjerovati. Mm je zaprijetio da će pozvati policiju pa su se ususer posted image le od straha. Evo i sad kad se sjetim mi je zlo. Ne mogu vjerovati. I to još djevojčice.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

23.04.2009, 14:17

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Meni je moj stariji jednom rekao da su kad su isli iz skole njegovi prijatelji isli muciti neku macku a on je pobjegao doma jer mu je bilo zlo....sav je zelen dosao user posted image

Pa katastrofa sto im sve padne na pamet user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

23.04.2009, 15:03

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ajme užas,ma ja mislim da je i to sve povezano sa kucnim odgojem.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

23.04.2009, 15:13

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

strašno, ne mogu vjerovat!

kako to izliječiti?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

23.04.2009, 15:15

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Prestrašno jadne životinje, mislim da je tu ipak kriv odgoj, sigurno ih nisu učili da se lijepo ponašaju prema životinjama.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Zadnji članci

article-img