Dobro jutro cure!Ako ima koja već budna jel može ?
pijem kavu
od 6 smo u akciji
sreća da sam jučer zaspala ranije
Hvala za kavicu! Ja isto imam puno za i isto par košulja, a to i ja mrzim peglati.Mislim da će još malo sačekati jer mi se baš i neda.Kod nas izgleda da će i danas biti dosta vruće,kako je kod vas vrijeme?
DINO 04.09. 2007
Polako se ekipica skuplja...
Dobro jutro curke!
Sva sreća da mali danas postavlja rekord u spavanju... inače bi se tukla po glavi, jer sam jučer bila predugu budna...Do podneva ću vam se možda još javljati, a onda idemo do svekrve na ručak i pičimo na selo.
Bumbika: cure imaju tickere.. Može li netko objaviti linkove za tickere u novoj temi? Mislim da nam je stara izbrisana...
Dobro jutro!Svaki vas dan čitam ali nikad niš ne napišem,ne znam kaj...Vidim da vas ima još koje mrzite peglati košulje,I ja sam ta.Moj muž i nosi samo košulje.Neki dan sam peglala al njegove košulje su još na čekanju.
Ugodan dan svima!
Jutro Brunina mama!
Sve forumašice lude za peglom... Samo se ti nama pridruži, Što nas je više to nam je veselije!
Dobar jutar cure malo da vas pozdravim
bok od mene -budite mi dobre vesele i mršave-bok
Evo kava spremna.....dok se dečki ne probude ću piti s vama....
Nego, šta sam ja jedina na raji koja voli peglati??? Ja mrzim usisavati...mijenjam peglanje za usisavanje...
-Tagore-