cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Dojenje poslije poroda

clock-img

20.03.2009, 09:06

clock-img

valeri

pencil-img

73

Mene zanima tema dojenja poslije poroda,Toliko toga se može pročitati o važnosti prvog podoja odmah poslije poroda da me baš zanima da li je netko od vas odmah u rađaoni dojio.Meni kod prva dva poroda nisu dozvolili;sad sam razgovarala o toj temi sa liječnicom pa mi ona rekla da treba samo inzistirati u rađaoni da želiš dojiti;jaka mi je želja da sad uspijem jer jako puno pozitivnih stvari piše o tome.Nije mi jasno zašto ističu koliko je važano prvo dojenje nakon poroda ako to ne dozvoljavaju?

< Poruku je uredio valeri -- 20.3.2009 9:07:20 >

clock-img

20.03.2009, 11:05

clock-img

troubled

pencil-img

7104

ja sam dojila u rađaoni user posted image user posted image user posted image
i to je bilo prekrasno...za razliku od prvog puta kad su mi paulu pokazali na minutu i odmah je odnijeli user posted image

žalosno je što nisu sva rodilišta "prijatelji djece"...
ovako, u onima koja jesu, kad rodiš ostave bebu s tobom sat vremena i tada je dojiš...
u ostalima mislim da ne...

mi smo imali sreću jer u rađaoni nije bilo nikoga...rodila sam u 4 i 20, a ostavili su i magdu i tatu sa mnom do 6 i 30...čarobna dva sata user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

20.03.2009, 12:45

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Odmah čim su ga pregledali i obukli stavili su mi ga na dojku i odmah je počeo sisati. user posted image user posted image user posted image

Valeri mislim da ti to nitko ne smije zabraniti. Budi odlučna!user posted image

< Poruku je uredio mirna -- 20.3.2009 12:46:47 >

clock-img

20.03.2009, 12:48

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

meni su ga dali u naručje, malo smo se pomazili i odnijeli su ga, a mene ne operaciju. drugi put ću pitati da mi ga odmah daju na podoj, možda onda produkcija mlijeka bude bolja nego prvi put.

FJ JE FRAJER

clock-img

20.03.2009, 13:38

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Dojila sam tek nakon sat vremena, poslje šivanje i njegovog grijanja.

Samo luda mama...

clock-img

20.03.2009, 13:53

clock-img

Anoniman

Rodila sam u 16h, a dojila sam tek tamo oko ponoci. Tako je valjda pravilo u splitskom rodilistu, sta znam user posted image user posted image

clock-img

20.03.2009, 14:30

clock-img

valeri

pencil-img

73

Ja ne znam zašto u osiječkom rodilištu to ne prakticiraju,ali kad su mi sina odnijeli kao da su mi odnijeli komadić srca s njim:Baš vam svima zavidim koji su imali tu čarobnu priliku da dojite odmah poslije poroda.Ja ću se boriti iz petnih žila da ovaj put podojim svoje bebice.