cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Društvene igre

clock-img

05.01.2009, 11:47

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Potičete li djecu na njih?
Da li dobro podnasaju poraz?

Moji vole "Covjece ne ljuti se", ali stariji tesko podnosi poraz, paobicno pobaca figurice prije kraja.
Jako se volimo i "jambati". To bas decki vole.
Oni jos znaju sa svojim klincima iz drustva zapjevati "Karaoke" na PS2 i vole Twister...umiru od smjeha user posted image
Mislim da se kroz takve igre djeca mogu nauciti postivati protivnika i ojacati osjecaj gubitka.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

05.01.2009, 12:01

clock-img

Krky

pencil-img

1683

Ja ih jako volim, ali nažalost imam premalo vremena. Moji ih imaju hrpetinu i jako ih vole, jer sam i ja odgajana na njima, tata mi je radio u CH pa kad bi došao imao bi beskrajno vremena za igranje s nama. MM je virtualni igrač pa sam ja vrlo rano skretala malce u komunikacijske igrice. Pictionary, Cluedo, Conect4 su među omiljenijima, a sad razmišljam o Twisteru. Tikice, tvoji imaju onaj noviji, za van ili onaj s najlonskom podlogom?

MAMA SA 6 ******

clock-img

05.01.2009, 12:02

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

S najlonskom podlogom. Lani je jedan to dobio za rockas.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

05.01.2009, 12:28

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Mi imamo razne igre i svi ih igramo:čovječe,jamb,pogodi tko,twister,ludi špageti,leteća pizza,mau-mau,potapanje brodova. Svi volimo igrati navečer kad smo doma ili nedjeljom.Super način za obiteljsko druženje.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

05.01.2009, 21:32

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Kod nas još ne pale, ali nećakinji sam isto uzela twister za roćkas i luda je za njim.user posted image

Samo luda mama...