cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Druge RR

clock-img

19.08.2008, 13:16

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Da li posjećujete i druge Ringeraje? Kako vam se čine?

Ako netko ne zna njih ovdje su vam linkovi:

www.ringaraja.net
www.ringeraja.ba
www.ringeraja.rs
www.miobambino.it

Ja ih tu i tamo pregledam.. Na Bih se stalno nešto svađaju, u Sr su još na početku, pa je malo dosadno, a na slovenskoj je kaos, jer ima ogromno članova... Na talijansko ne idem , jer ne znam jezika..

clock-img

19.08.2008, 13:26

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Meni je BIH Rigereja ok.....ali iskljucivo sam na pdf Zatrudnjivanje, tako da ne znam kako je drugdje...i cure su ok...kod njih je jos gora situacija sa MPO nego kod nas, pa imamo o cemu raspravljati  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

19.08.2008, 13:35

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ja nisam brijala po ostalima, al baš ću provirit na talijanskoj RR, već kad znam jezik, baš me zanima user posted image

clock-img

19.08.2008, 13:41

clock-img

tiha

pencil-img

10103

hehe i ja ga dosta znam bas bi mogla nadgledat talijaneeeeeeeeeeeeeeuser posted image

clock-img

19.08.2008, 13:43

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ma bila ja sada, ništa posebno. Nemaju Birc user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mi smo ipak obitelj, već se znamo user posted image user posted image user posted image .

clock-img

19.08.2008, 13:49

clock-img

piggy

pencil-img

6299

i ja sam sad bacila pogled na njihovu raju i nisu mi baš ništa posebno,trebale bi one vidjeti kako je kod nas jedna velika složna obitelj,ma mi smo zakon.user posted image user posted image nema boljih od nas!

clock-img

19.08.2008, 15:51

clock-img

evanda

pencil-img

1385

U potpunosti prepisujem i potpisujem sve što je napisala Mirna....user posted image

clock-img

19.08.2008, 16:09

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

A  zamislite koja sam ja kokoš bila kada sam se otišla prijaviti na drugom računalu da vidim kaj radite i slučajno otišla na Bih verziju da nisam ni skužila...i isprobavam lozinku...i neće, i neće... i psujem i živčanim ali ne odustajem. U jednom trenutku ipak bacim oko na forume kad čudna imena, način komunikacije, teme nepoznate... da, trebalo mi je cijelo popodne da shvatim kak se šećem na krivom mjestu... tada i nikad više...

clock-img

19.08.2008, 23:03

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: FIONA

A  zamislite koja sam ja kokoš bila kada sam se otišla prijaviti na drugom računalu da vidim kaj radite i slučajno otišla na Bih verziju da nisam ni skužila...i isprobavam lozinku...i neće, i neće... i psujem i živčanim ali ne odustajem. U jednom trenutku ipak bacim oko na forume kad čudna imena, način komunikacije, teme nepoznate... da, trebalo mi je cijelo popodne da shvatim kak se šećem na krivom mjestu... tada i nikad više...

user posted image user posted image user posted image  i meni se to desilo....ali ja sma namjerno išla na bosansku i imala otvorenu i bosansku i našu...i zaboravila....i nešto mi čudno....ali sam se brzo prešaltala....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

19.08.2008, 23:06

clock-img

tiha

pencil-img

10103

cure moje i ja se sva jednom izbedirala....trebalo mi je dva sata da skuzim----plavusa----

clock-img

25.08.2008, 13:19

clock-img

božica

pencil-img

8832

ja sam ćak slućajno član ovoj u bih imam jednu objavu
jeeeeeeeeeeeeeee
a sad sam škicnula na tal. jaju dobro je sve na talijanskom a sa desne strane reklama na slovenskomuser posted image user posted image OTROŠKI BAZARuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 25.8.2008 13:23:26 >

idem micat rit...

clock-img

25.08.2008, 13:58

clock-img

orhideja

pencil-img

14

Ja sam clanica ringeraja.ba forum im je ok.

clock-img

27.08.2008, 20:37

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

iako su mi blize,mislim to je bih,ringeraja,otisla sam par puta i nikad vise..uzasnih zena ima koje bi se samo svadjale a prave se pametne i nadri skolovane..cast izuzecima.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

clock-img

04.09.2008, 14:46

clock-img

lenny

pencil-img

115

Na slo RR pronašla sam link za hr RR i ovdje mi se puno više sviđa. A na ostale RR još nisem ni pogledala. Ionako imam vrlo malo vremena, pa samo malo čitam i pišem.

clock-img

04.09.2008, 14:48

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

lenny naravno da je ljepše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... 

clock-img

04.09.2008, 15:48

clock-img

sanna

pencil-img

12

Aktivna sam članica RR.BIH, i nekako se čovjek srodi sa "okolinom i izuzecima", ali naravno svako podneblje ima nešto što ga čini posebnim, pa tako i RR.HR.

clock-img

17.09.2008, 23:21

clock-img

anne

pencil-img

8091

IZVORNA PORUKA: koka

Ma bila ja sada, ništa posebno. Nemaju Birc user posted image  user posted image user posted image user posted image . Mi smo ipak obitelj, već se znamo user posted image user posted image user posted image .

user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

Zadnji članci

article-img