writing-img

Firma daruje djecu

clock-img

13.11.2008, 10:41

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Daruje li vaša firma djecu zaposlenika za blagdane, u bilo kojem obliku - novci, pokloni, predstave??

Od kako ima FJ firma mi daje bon za Magma trgovine, tamo djeci kupimo što želimo/ trebamo, te poklone zapakiramo u veliku vreću i djeca ih dobivaju na druženju sa Djedom mrazom, koje slijedi nakon predstave.

FJ JE FRAJER

clock-img

13.11.2008, 10:43

clock-img

Puli

pencil-img

12860

mi dobijemo novac mislim da je 500 kn i neke slatkiše uz to

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

13.11.2008, 10:52

clock-img

maja

pencil-img

6000

E baš sa mužem sad pričam o tome...inače su njegovi dobivali za dijete 500 kn...ali pošto je to državna firma hoće li ove godine i birti darova...pitanje je??? A bilo bi tako lijepouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

13.11.2008, 10:52

clock-img

tiha

pencil-img

10103

kod mog mma svi dobijemo nesto tocnije svasta....mm radi u danskoj firmi a oni prave domjenak vecera i dode djede bozicnjak sa velikom kocijom---tocnije prikolicu presvuku crvenim platnom i svi darovi gore. jedva su gurali prosle godine i za bozic su dobili velike plasticne kutije s poklopcem a unutra suhomesnatog stvarno svega,vino,maslinovo ulje,sampanjac,fileti slanih incuna,masline...kutija je bila teska 20 kg a djeca su dobili znaci po djetetu 2 kg milka cokolade! a za tate je bilo jos iznenadenje 500 kn na placi....mi jedva cekamo bozicc

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.11.2008, 10:55

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Moja firma isto daruje za Sv.Nikolu u obliku novca. Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

13.11.2008, 10:59

clock-img

Anoniman

He, Danci....user posted image
Ja sam radila u belgijskoj firmi prije trudnoće... nema čeg nema... a sad...user posted image  

Ali zbilja nije u redu tako srezati sve, pa i poklone za djecu! Nek srežu sebi u saboru i vladi a ljude nek puste da žive! Nije isto ako on ima plaću od par desetaka tisuća kuna ili moj muž koji sam radi i ima 3500 kuna!!! I ima troje djece!

Inače, kod muža u firmi su svake godine bili pokloni za djecu, skromni, ali je svatko dobio nešto. A ove ćemo vidit.

clock-img

13.11.2008, 11:03

clock-img

tiha

pencil-img

10103

dobijemo stvarno puno ali zato nema nista za nikolu ni za uskrs....ali drago mi je sto barem djeca dozive susret s djedom bozicnjakom a moram priznat oni su to tako stvarno izveli da sam se i ja vratila u djetinjstvo i sjetila se kako je bilo kada sam ja vjerovala u djeda! meni su suze krenule prosle godine jer nisam mogla vjerovat da smo napokon dobili nesto za bozic jer u nassim firmama mozes samo dobit nogom u guzicu!

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

13.11.2008, 11:07

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

IZVORNA PORUKA: tonkica
Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Kod nas daruju bez obzira na koga je djete prijavljeno, FJ je isto na mm-a prijavljen pa kod mene dobije, a kod njega ništa.
Mislim da je to do politike firme, a ovo na koga je prijavljeno mislim da se pita samo u državnim firmama.

FJ JE FRAJER

clock-img

13.11.2008, 11:17

clock-img

Dajana

pencil-img

985

U mojoj firmi svatko dijete dobije novac (500 kn) pa im od toga kupim prekrasne poklone za Božić ispod bora. I zaposlenici dobiju neki poklon u vrećici.user posted image

clock-img

13.11.2008, 11:26

clock-img

Puli

pencil-img

12860

I zaposlenici dobiju neki poklon u vrećici.

i kod nasuser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

13.11.2008, 11:28

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

IZVORNA PORUKA: tonkica
Sad, budući smo mi Miu prijavili prek firme od MM ne znam da li to i u tom slučaju vrijedi? Budemo vidjeli... 

Kod nas daruju bez obzira na koga je djete prijavljeno, FJ je isto na mm-a prijavljen pa kod mene dobije, a kod njega ništa.
Mislim da je to do politike firme, a ovo na koga je prijavljeno mislim da se pita samo u državnim firmama.

Tko zna, možda se ugodno iznenadim! Znam da su me se sa regresom sjetili iako sam već bila doma na bolovanju, možda tako bude i za Sv. Nikolu? user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

13.11.2008, 18:24

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

I naša firma daruje djecu, ne znam kolikim iznosom.
Ali pošto je državna ništa od toga ove godine.user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

13.11.2008, 18:59

clock-img

božica

pencil-img

8832

a nepšse dobi nekih 400kn kod mene i kod muža...a ove ja nebum dobila jer sam doma(zamisli)a kod muža ćemo vidjeti

idem micat rit...

clock-img

13.11.2008, 22:03

clock-img

dami

pencil-img

2750

Radim u jednoj privatnoj firmi u kojoj su vlasnici boduli tako da nikad nista nismo dobili, u firmi moga muža daju ali pošto nam je ovo prvi Božić sa djetetom a svi znamo kakve restrikcije uvodi vlada vidjeti ćemo šta će biti od svega toga.Iskreno ne učekujemo baš user posted image

clock-img

13.11.2008, 22:07

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Moja firma je ove godine prvi put organiziral predstavu za djecu i djeda božičnjaka,pa će dobiti nekakav poklončić.Neznam šta,vidjet ćemo još malo...
Dino isto nije prijavljen na mene pa će dobiti poklon.

DINO 04.09. 2007