cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Gdje kupiti sanjke?

clock-img

26.11.2010, 16:17

clock-img

komarac1

pencil-img

587

Evo pada nam snjeg i oduševljeni smo!! user posted image Sada bi željeli isprobat obližnje sanjkalište nemamo sanjke! Gdje ste vi kupili svoje i jeste zadovoljni s njima?

clock-img

26.11.2010, 16:58

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

moji imaju sto je moj tata napravio meni i sekiuser posted image

imas u svim vecim trgovinama ili na pijaci

clock-img

26.11.2010, 17:23

clock-img

mani

pencil-img

355

e da...da vas pitam...dali imaju sanjke za malu djecu...recimo s nekim pojasom ili pričvršćenom sjedalicom?jer nisam zamjetila tako nešto,samo klasične sanjke.ili možda one plastične kao bob? mala ima 15 mj...a za ove obične je premala,a voljela bih da osjeti zimske radosti!

clock-img

26.11.2010, 17:34

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

moj ima sve od mame,i sanjke i igračke i slikovnice-tako da puno toga ni ne kupujemouser posted image

objavite nam koju slikicu na sniguuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

26.11.2010, 18:40

clock-img

komarac1

pencil-img

587

IZVORNA PORUKA: mani

e da...da vas pitam...dali imaju sanjke za malu djecu...recimo s nekim pojasom ili pričvršćenom sjedalicom?jer nisam zamjetila tako nešto,samo klasične sanjke.ili možda one plastične kao bob? mala ima 15 mj...a za ove obične je premala,a voljela bih da osjeti zimske radosti!

mi bi isto trebali takve, a na netu ne mogu naći ništa...user posted image

clock-img

26.11.2010, 18:41

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

ima za kupiti kao ogradica za sanjke,u većim trgovinama.ima posebno i u kompletu sa sanjkama.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

26.11.2010, 21:41

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: BruMa

ima za kupiti kao ogradica za sanjke,u većim trgovinama.ima posebno i u kompletu sa sanjkama.

da, i ja sam vidjela na par mjesta, imas od stotinjak kuna pa do 700 i vise

clock-img

27.11.2010, 08:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.11.2010, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

27.11.2010, 15:14

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

IZVORNA PORUKA: BruMa

Ima u Kiki drvene sanjke 379kn, a ogradica 97 kn... Ne znam da li ogradica ide na sve sanjke ili samo na njihove jer sam vidila samo u katalogu, ne uživo...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

27.11.2010, 15:21

clock-img

troubled

pencil-img

7104

IZVORNA PORUKA: komarac1

Evo pada nam snjeg i oduševljeni smo!! user posted image Sada bi željeli isprobat obližnje sanjkalište nemamo sanjke! Gdje ste vi kupili svoje i jeste zadovoljni s njima?

turbo limač -200kuna...još ako imaš njihovu karticu dođu oko 160...
kupili ih lani i odlične su, danas sam vidjela da ih opet imaju...

imam novi ticker :)