cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Gledanje televizije

clock-img

24.09.2007, 20:25

clock-img

Tata

pencil-img

201

Lijepi pozdrav. Moj mali od dvije godine pogleda preko dana koji crtić i to je to. Medjutim, kad dodjem s posla umoran i majka mi prepusti brigu za njega, ne mogu ništa više raditi tu večer pa mu puštam crtiće na kompjutoru
samo da mu odvratim pažnju. Ne pretjerujem u tome ali žena mi prigovara da bih više vremena trebam provoditi u
igri s njim. Da li je pola sata dnevno previše za dijete od dvije godine? Sad je u fazi istraživanja i stvarno ne stignem sve obaviti.

clock-img

24.09.2007, 20:53

clock-img

Mačka

pencil-img

76

user posted image nije previše

clock-img

25.09.2007, 07:51

clock-img

buket

pencil-img

26

Pola sata nije previše user posted image  Mislim, da se dijete može ponešto i naućiti kad gleda crtiće.

clock-img

27.09.2007, 18:51

clock-img

hana

pencil-img

49

i ja mislim isto,ko ostale,i ti se moraš odmoriti a i crtići nisu vrlo loši..naša voli strumfoveuser posted image

clock-img

27.09.2007, 22:11

clock-img

Tata

pencil-img

201

Mi smo nabavili seriju Baby Einstein, lijepa je muzika i uči djecu kako upotrebljavati stvari, osnovne pojmove i
ima puno ideja za didaktičke igračke. Preporučam. Na TV programu eventualno pogleda Fifi max 2 minute. Pazimo što mu puštamo. Teletubise nam vjera zabranjuje user posted image

clock-img

28.09.2007, 09:34

clock-img

duba

pencil-img

59

Mi svom malom dajemo da gleda na max-tv jedan program gdje su normalni crtići.Nema nikakvog nasilja i gluposti poludim kad vidim one nove super kineske junake

clock-img

16.10.2007, 21:12

clock-img

Tata

pencil-img

201

Lagano popustam.. Evo Fifi na dvd-u tri put za redom. po ulici pjevam "Fifi..."user posted image

clock-img

16.06.2008, 11:40

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Malo kasno, ali  ovdje ima nešto o tome: http://www.ringeraja.com.hr/dijete-i-televizija_318.html

clock-img

16.03.2009, 16:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]