Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
2. posuditi od sestre na 9 mj (jer će između nje i njene bebe biti razlika 9 mj)
3. kupiti novu
danas sam u toweru vidjela prekrasnu i jako praktičnu, kada prestane biti hranilica, se razdvoji u mali stol i stolicu.... da li ste ju koristili?koliko dugo?koliko vam je bila važna? kaže estra da je njoj polsije krevetića i kolica, hranilica bila najvažnija i najisplativija.....
25.11.2008, 21:09
mirna
8134
imamo jedno ovdje i jedno na selu i jos uvijek ih koristimo.. idem potraziti da li je negdje ostala tema, gdje sam stavila slike od nase..
25.11.2008, 21:19
ninolina
15879
Mi imamo jednu doma i jednu kod bake i još ju koristimo. Frendica im a tu koja poslije može biti stolica i posebno stol i njena mala ima 5 god i sad je njen stol za pisanje
25.11.2008, 21:43
BUMBIKA
12072
Mi smo dobili hranilicu.Nekad sjedi u njoj i jede,a nekad neće..kako kad je raspoložen.Više voli jesti dok se igra i hoda po sobi
25.11.2008, 22:28
tonkica
6282
Mi smo ju dobili od kumova za Krštenje. Još je zapakirana i čekamo, al znam po nećacima da dobro dođe i da vole bit u njoj. Za ovu što poslije bude stol i stolica nisam čula, zvuči mi interesantno. Glasam za nju!
25.11.2008, 22:34
mirna
8134
imamo takvu:
ova je bila skupa i poklon je od kuma.. moze se rastaviti na stol i stolicu.
i imamo takvu jeftinu iz ikee koja nas jos uvijek dobro sluzi i vrijedi svog novca. laka je za odrzavanje i sigurna, a kosta oko 15 Eura.
25.11.2008, 22:39
Puli
12860
mi smo dobili od šogice a druga šogica je naručila novu od nas svih kad rodi ovo stol i stolica mi je super
25.11.2008, 22:40
njanja
8766
ova koju sam vidjela je klasična plastična, nije drvena...
ostavila sam akontaciju 50 kn pa ako ju uzmemo za vikend, pošaljem slike....
25.11.2008, 22:44
lelo
5066
Mi imamo kasičnu hranilicu od graco jako sam zadovoljna sa njome. Ova tvoja mi se čimi interesantna iako nisam nigdje vidjela ništa slično. Baš me zanima kako izgleda.Čekam slikice.
26.11.2008, 21:09
Ruža
14064
Ovakvu drvenu ćemo i mi dobiti od kumova. Znači Mirna zadovoljna si s njom?
26.11.2008, 21:11
koka
10266
Mi imamo malo mijesta pa imamo onu stolicu koja se pričvrsti za stol, Roko je sjedio u njoj non stop
Ovakvu drvenu ćemo i mi dobiti od kumova. Znači Mirna zadovoljna si s njom?
Sve 5 osim:
odrzavanja: jako tesko ju je ocstiti na rubovima (stolcic ima poviseni dio sa strane da ne padne zdjelica..) za skroz malu bebu nije bas primjerena jer beba nije fiksirana u njoj.. pojas je jedino izmedju nogu).. kada je dijete malo vece je super. a izgleda stvarno kul!
26.11.2008, 21:14
božica
8832
mi smo dobili (znači Leona je 4 koja jede iz nje)stara je nekih 10 godina jednostavna al služi služi služi.. navijam i ja za ovu koja poslije može biti stol za pisanje
26.11.2008, 21:21
Ira_
1603
Ja sam sliku svoje već stavila, ali evo je opet BUBU Super sam zadovoljna. Susjeda kupila Chicco Happy Snack koja je koštala skoro pa kao dvije moje i jako se razočarala. Nema mogućnost spuštanja same hranilice niti se naslon za leđa mogu namjestiti u više od 2 položaja. Doduše njena je milion puta ljepša ( barem meni ) ali ne vrijedi tih novaca CHICCO