Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Već sam se pohvalila u birtiji, ali i da ovako javim, sljedeći tjedan mm dolazi u Italiju sa brodom, i ja idem kod njega na 2-3 dana!!!! Buba će biti sa bakom, sve je već organizirano, još samo čekam konačnu potvrdu da odem kupiti karte za trajekt... U pitanju je samo 2-3 dana ali ja ovo shvaćam kao mini honeymoon na koji nikad nismo pošli jer se on morao ukrcat na brod 5 dana nakon vjenčanja...
DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!! Stigla i princeza ANA!!!
17.08.2010, 12:22
uciteljica
1322
Uživaj u svakoj sekundi mini medenog mjeseca.
17.08.2010, 12:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MaTana
Već sam se pohvalila u birtiji, ali i da ovako javim, sljedeći tjedan mm dolazi u Italiju sa brodom, i ja idem kod njega na 2-3 dana!!!! Buba će biti sa bakom, sve je već organizirano, još samo čekam konačnu potvrdu da odem kupiti karte za trajekt... U pitanju je samo 2-3 dana ali ja ovo shvaćam kao mini honeymoon na koji nikad nismo pošli jer se on morao ukrcat na brod 5 dana nakon vjenčanja...
Sretan put i uživaj u svakom trenutku!
17.08.2010, 12:50
cuba
21489
Ulalala, veselim se dear ko da ja idem znam kako je iscekivati i stoga uzivajteeeee
17.08.2010, 13:41
MaTana
4796
Hvala svima!!! Cuba, osjećam se ko da mi je 15 godina i spremam se za prvi dejt Iako da budem iskrena i zadnjih 9 godina mi je sa njim uvijek tako....