writing-img

Ismijavanje djeteta

clock-img

16.04.2009, 11:04

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Cure, mozda sam u krivu, ali... kako biste ovo opisale?
Moj mis ima 3 god, zabavan je jako, znate i same, sto puta u danu mu se nasmijem bilo na izjave, igru i sl., nasmijem se normalno, ponekad da i ne vidi da ne bi ispalo da ga ismijavam.
E sada, kada smo kod mm-ovih, mali sto god napravi oni krenu urlikati od smijeha i presavijati, to izgleda kao predstava a dijete se doslovno zbuni i prekine u igri i obavezno pogleda mene u stilu "kaj se dogada?"
To me pocelo smetati, oni to rade dobronamjerno, smijesno im je a zapravo ne shvacaju da dijete zbunjuju na taj nacin i strah me da dijete ne bude pomislilo da ga ismijavaju.
Sto vi mislite?

clock-img

16.04.2009, 11:10

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Nisam sigurna da dijete sa 3 godine zna sto je ismijavanje, prije bi rekla da ce se preplasiti ili tako nesto. Mozda grijesim....ne znam user posted image

Ja bi im rekla da to moje dijete malo plasi i da malo smire dozivljaj, naravno na kulturan nacin da se ne uvrijede jer su dobronamjerni.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

16.04.2009, 11:14

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

slažem se, i ja moram stalno opominjati roditelje i brata od mm, mojim roditeljima je to već 3. unuk pa nekako nisu tako napadni s tim, a i općenito su mirniji ljudi (nije da sad hvalim moje, a napadam muževe, ali tako je), ali od mm ponekad nemaju mjere i uopće ne razmišljaju o tome kako njih dijete doživljava.

u početku sam šutila i bila dobra i razmišljala ''ono dođu i odu, malo mogu potrpit'', ali.....
zašto bi i sad im kažem u facu čim pretjeraju neka se umire ili šta već, bolje da se oni malo ljute na mene nego da dijete zbunjuju....

user posted image  bravo ja!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

16.04.2009, 11:17

clock-img

zaba

pencil-img

5626

čoksi,i ja mislim da nije ismijavanje,klinci to ne kuže.Al svakako ih zamoliti ako tebe smeta,da malo stanu na loptu.A da je tvoj mišić krasan-prekrasan je!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

16.04.2009, 11:52

clock-img

koka

pencil-img

10266

IZVORNA PORUKA: zaba

čoksi,i ja mislim da nije ismijavanje,klinci to ne kuže.Al svakako ih zamoliti ako tebe smeta,da malo stanu na loptu.A da je tvoj mišić krasan-prekrasan je!

tu se slažem s zabom, al ako tebi smeta reci im, jer sad je moj Rokić(4,5) počeo govoriti da mu se ne smijem jer se nesmije rugatiuser posted image , pa mu onda mora objašnjavat da se smijem jer je zabavan a ne zato što mu se rugam.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

17.04.2009, 11:55

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Hvala cure, mozda on jos i ne dozivljava to kao ismijavanje ali s vremenom sigurno hoce. Uvijek ga trgne iz igre, sto mi je alarm da nesto nije kak bi trebalo, nije naucen, jer ja vodim racuna o takvim stvarima.
Morat cu ih upozoriti.

Zadnji članci

article-img