Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
Sutra navečer putujemo za Italiju... Idemo vlakom do Venezije i presjedamo na drugi do Firenze... Biti ćemo tamo cca tjedan dana,pa smo mislili malo otići do Pise,Sienne.... Je li netko od vas bio na tom potezu?Kakva su vaša iskustva?
22.11.2008, 21:11
njanja
8766
bila sam u veneziji nekoliko puta i firenci 1....
ako iste bili u veneziji, nemojte se samo držati centra, odite malo šetati dalje, prekrasna je kada izađete iz onog centra....za firezu nemam riječi-grad je kao umjetničko djelo....
mama mi je bila u sieni i pizi i kaže da je prekrasno...
lijepo se provedite...i vratite se 3!!!!
23.11.2008, 10:59
Candy
9948
Hvala Njanja na riječima podrške,bilo bi jako lijepo da se vratimo troje .... A tko zna ? Ma,bila sam ja i u Veneziji i Firenzi ali na kratko... Ne znam...plan nam je biti u Firenzi,a onda lutati svaki dan negdje....Čula sam da je Toscana dobro prometno povezana,pa smo mislili malo švrljati do Pise,Sienne,Lucce... Uglavnom,vidjet ćemo...Noćas putujemo,ujutro smo tamo,pa ćemo na licu mjesta odlučiti što dalje.... Vraćamo se u subotu ujutro u Zg...Javim se možda iz Firenze...Ne mogu ja bez Raje ...
23.11.2008, 11:07
mirna
8134
Bila sam u firenci, sieni, pisi, veneciji i jos juznije u rimu i napoliju..
prekrasno je.. jer si ljubitelj umjetnosti uzivat ces sto na sat, hrana u toskani bila je fenomenalna..
ja bi opet...
pogledajte jos st.gimigniano (mislim da se tako pise..): sredovjecni grad...
< Poruku je uredio mirna -- 23.11.2008 11:09:23 >
23.11.2008, 11:11
Candy
9948
IZVORNA PORUKA: mirna
ja bi opet...
Ajde s nama ... Thanks Mirna,uživat ću i za tebe ... I misliti na sve vas ...
23.11.2008, 20:29
Ruža
14064
Candy sretan put! I dobar provod, slikaj nam sve da bar preko slikica možemo uživati. I naravno držimo fige da se vratite u troje.
23.11.2008, 20:33
mirna
8134
IZVORNA PORUKA: Ruža
Candy sretan put! I dobar provod, slikaj nam sve da bar preko slikica možemo uživati. I naravno držimo fige da se vratite u troje.
23.11.2008, 20:39
piggy
6299
IZVORNA PORUKA: Ruža
Da da ne vraćaj se dok vas ne bu troje lijepo se provedi i držim fige za trećeg člana.
23.11.2008, 21:51
Candy
9948
Thanks cure... Mislit ću na vas,a možda se i javim ... Čitamo se,ako ne prije,onda u subotu kad se vratimo ... Falit ćete mi ...
23.11.2008, 21:54
njanja
8766
uživajte u prelijepoj italiji!!!!
30.11.2008, 16:24
Candy
9948
Evo,sada sam malo došla k sebi,pa da ukratko ispričam dojmove... Uglavnom,po cijele dane smo hodali i razgledavali jer toga stvarno ima previše za vidjeti... Noge ne osjećam a bogami ni ostale dijelove tijela ... Firenze smo pogledali uzduž i poprijeko,i Mirna,bila si u pravu...grad umjetnosti i za onoga tko voli umjetnost (a ti smo ),stvarno smo uživali... Išli smo do Empolija,pa u Vinci,te pješice 3 km do Da Vincijeve rodne kuće...Umrla sam ...Ne bi bio problem da je ravno,ali je to na brijegu i sve uzbrdica ... Zatim smo krenuli prema Pisi ... Toscana je predivna i zaista ju treba vidjeti... Prometno je jako dobro povezana,sve smo išli vlakovima koji idu svako malo ... Preporučam ju svima,zaista prekrasno !
30.11.2008, 16:26
Ruža
14064
Bravo Candy! Drago mi je da ste se dobro proveli. I nadam se da je jedna mala već u buši.
30.11.2008, 16:29
Candy
9948
Tnx,Ružo,riječi ti se pozlatile !
30.11.2008, 16:40
Florijan Jakov
9214
hi, Candy, baš mi je drago da ste uživali...
30.11.2008, 16:44
Puli
12860
drago mi je da ste uživali
meni je italija predivna
bila u veneciji,padovi,firenci,bolonji,rimu,veroni i gardalandu
rim bi voljela ponovo posjetiti u bližoj budućnosti