cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Izlet na seosko gospodarstvo

clock-img

15.06.2009, 12:41

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

http://www.restoran-dvapotoka.hr/index.shtml

jučer smo s kumovima i klincima bili u "izletištu" Dva potoka, koje sadržava restoran, mali zoo (kokice, pure, guske, paun, vjeverice, konj, divlja svinja, muflon...), dječiji parkić i travnato igralište. Opuštena atmosfera, ugodan ambijent - baš lijepo provedeno popodne user posted image . Usluga ok, cijene tako-tako (mogli bi i povoljnije, ali uzevši u obzir da cijenom hrane i pića moraju pokriti i neke druge, indirektne troškove, prolazna ocjena).

Imate li vi iskustava sa takvom vrstom izletišta?

FJ JE FRAJER

clock-img

15.06.2009, 12:51

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Bili smo u dva potoka... Posjetili smo još neke, samo se sada ne mogu sjetiti imena...

clock-img

15.06.2009, 17:32

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moji su klinci bili s ocem i bilo im je lijepo...ja nisam bila ali svidja mi se njihova foto galerija user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

15.06.2009, 18:24

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Prosle godine smo bili, pristojno.
Za preporuku je seoski turizam Kezele, kod Ivanic grada. Prekrsno, zivotinje, za djecu igraliste, priroda, moze se prespavati. nedjeljom rucak po osobi 100 kn, djeca 60 Kn i jedes koliko zelis. Hrana prefina, prava domaca.
Ili Grgosova spilja kod Samobora, nema zivotinja ali je dobro za djecu, imas se gdje prosetati, spilja za pogledati, hrana mrak.

clock-img

16.06.2009, 07:33

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Mi često odemo u Istru na takva mjesta, i u GK je lijepo.

H 07 E 09