cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Izleti brodom

clock-img

07.05.2009, 21:28

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Jeste li ikada isli na neki izlet brodom?

Ja samo na Kornate i bilo je bas ludo user posted image
Klopali smo na brodu, kupali se u nekoliko uvalica, klopali u nekom restacu na otvorenom, obisli otocice, natjeravali ovcice..... user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

07.05.2009, 21:51

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Da,jako puno puta...Najviše po Brijunima,Limskom kanalu,Crvenom otoku...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

07.05.2009, 21:53

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ajoj....ja bi htjela i krstariti cijelim Mediteranom a bogami i Dunavom user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

07.05.2009, 21:54

clock-img

Candy

pencil-img

9948

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ajoj....ja bi htjela i krstariti cijelim Mediteranom a bogami i Dunavom user posted image

E,to je već krstarenje user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

07.05.2009, 22:49

clock-img

huanita

pencil-img

608

Brijuni, Kornati, Elafitski otoci... Amsterdam, Vltava u Pragu, Dunav u Budimpešti, Genova-Barcelona i obrnuto više puta... I još mi nije dosta. Samo da se mali rodi i skine s cice. Stižem Europo!!!!!user posted image

clock-img

08.05.2009, 09:55

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Bila sam nekoliko puta, najduze 2 tjedna u komadu. Prekrasno, plovili smo po Kornatima, ali i po ostalim otocima, svaki dan papali u novoj konobi, kupali se u uvalama, penjali se ma svasta. To je najljepsi godisnji odmor, tako se lijepo odmoris i opustis.

clock-img

08.05.2009, 10:00

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Uh, kad bih si to mogla priustiti a da idem sama sa muzem, bez djecurljije i dernjave user posted image

U iscekivanju.......

clock-img

08.05.2009, 10:05

clock-img

curice

pencil-img

10443

Preklani mi se ženio rođak i organizirao svadbu na brodu.Ukrcaj u du. luci,nekoliko sati plovidbe do lijepe uvalice u kojoj smo ručali,tko je želio mogao se i kupati,ples i zabava i predvečer na brod i nazad u du.Svadba završila iskrcajem sa broda u 9 navečer-prekrasno
Volila bih to proći i sama sa mm u vlastitom aranžmanuuser posted image

clock-img

08.05.2009, 10:09

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Htjela bih krstarenje brodomuser posted image ,ali se strašno bojim broda tj,potopa i sl.neznam zašto..user posted image
i ono malo što sam bila na trajektu držala sam se grčevito na stolici..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

08.05.2009, 14:33

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Da, sa Brača smo išli na Hvar i bilo je suuuuuuper( osim velikih valova i ljuljanja s jedne strane broda na druguuser posted image

clock-img

08.05.2009, 15:30

clock-img

srećica

pencil-img

318

To su mi najljepši trenuci godišnjeguser posted image .Da i ja bih htjela na krstarenje ali mm se boji broda jedva ga zamolim za izlet.Ali je krstarenje jako skupo i mora se rezervirat već u 12.mjuser posted image

Zadnji članci

article-img