cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Jel tema o Lepoj Breni zaključana?

clock-img

11.06.2009, 13:00

clock-img

Duve

pencil-img

1497

Ili nešto sa mojim kompom ne valja??

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

clock-img

11.06.2009, 13:01

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Zakljucana je i molim vas da prodje bez daljnih rasprava o toj temi jer ocito ne mozemo ostati na civiliziranoj razini komunikacije, pa bolje da onda o tome ne razgovaramo.

Hvala svima!user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

11.06.2009, 13:06

clock-img

Duve

pencil-img

1497

Oprosti Tikice, čitala sam malo pa nisam nigdje vidjela da su se forumašice međusobno vrijeđale, psovale i sl. Vidjela sam samo da svatko iznosi svoje mišljenje user posted image

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

clock-img

11.06.2009, 15:02

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

Ja sam sada došla i čitala i ostala sam paf i ljuta sam ko risuser posted image user posted image user posted image
O jednoj običnoj temi cure se okrenule jedna protiv druge i to me jako žalosti i vrijeđa..Sad sve gledam drugim očima,srauser posted image e cure što ste se dale namamiti u tu zamku..Više nemam komentara...user posted image Ovdje smo sve ravnopravne bez obzira na vjeroispovjest i ostalo..user posted image   Ostanimo na razini kulture i poštovanja jedna prema drugoj..Dobro si Tikice napravila što si zaključala temu...user posted image

< Poruku je uredio Lady3 -- 11.6.2009 15:14:55 >

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Zadnji članci

article-img