cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kada sami u sobu?

clock-img

15.04.2009, 08:29

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Kad je pravo vrijeme da djeca imaju svoju sobu? Neki kažu odmah? Ne znam kako bi da mi dijete kad je mala beba nije pored mene...
Mi planiramo jednu sobu urediti u dječju al ne odmah, još ne znamo kad. Al vjerojatno do prvog rođendana.

clock-img

15.04.2009, 08:32

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moji su od prvog dana sami u sobi. Iz moje sobe su isla vrata u njihovu i bila su uvijek otvorena, a opet su bili odvojeni.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

15.04.2009, 11:30

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Po meni, ako je soba blizu vaše, onda odmah nakon rođenja. Ili, nakon što prestane dojenje, kad dijete prespava cijelu noć bez buđenja.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

15.04.2009, 11:35

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Moji su imali sobu za dnevno spavanje, tj svoju sobu a noću kod nas. Nekako sam sigurnija bila. A sad su svaki u svojoj. Ima vremena za odvajanje.user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

15.04.2009, 13:31

clock-img

božica

pencil-img

8832

sve o ovisi od nas samih roditelja

moje su od prvog dana u svojoj sobi i super mi je to

idem micat rit...

clock-img

15.04.2009, 14:43

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Njegova soba je skroz odvojena, dok ne počne spavati cijelu noć ništa od odvajanja.

Samo luda mama...

clock-img

15.04.2009, 14:46

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

meni toni od sestog miseca,kad bi se probudio za dojenje ja bi dosla i nadojila i on bi nastavio spavat....
sad ga privikavam na veliki krevet pa cu i roka prebacit kod njega....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))