cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kako olakšati grlobolju djetetu?

clock-img

20.01.2013, 09:42

clock-img

Renata RR

pencil-img

1857

Upravo mu radim čaj od kadulje. Imate li neki drugi recept?

Boli ga toliko da jedva slinu proguta. Sutra idemo do dr, ako mu ne bude bolje.user posted image

clock-img

20.01.2013, 10:29

clock-img

danery

pencil-img

10504

svakako što više tekućine,i nemoj davati toplo,nego sobne temperature....nama pedivca rekla bolje i malo mlačnije i hladnije ako je upala da olakša gutanje...
ako imaš tantum verde sprej,probaj s njim našpricati za prvu ruku...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

20.01.2013, 13:21

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

tantum verde sprej je super za grlobolju,jest malo skuplji ali...

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

20.01.2013, 14:53

clock-img

elven

pencil-img

319

U Tantumu ima alkohola (etanol) zato ja svojim klincima to ne špricam, on je za nas velike...mada mi je pedijatrica rekla da to kupim i špricam tako da može.....no uglavnom, za grlo koristimo oralni sprej Propoli Plus Junior od EPID-a sa ekstraktom propolisa i acerole....velika (4 god) kaže da je grlo prestane boljeti kad špricnem, a okus je odličan.

Ali ako ti može žlicu meda pustiti da mu onako klizi niz grlo, to je prirodni antibiotik, a fino obloži grlo pa nema ni iritacije. Jedino što npr. moja hoće povatiti kad joj damo da poliže žlicu meda....

clock-img

20.01.2013, 15:33

clock-img

Renata RR

pencil-img

1857

Grgljao je i pio čaj od kadulje s medom i sada mu je grlo malo bolje. Čak je uspio pojesti malo ručka. Temperatura mu je danas pala, nadam se da će sutra biti ok.

Hvala na savjetima user posted image

clock-img

20.01.2013, 18:13

clock-img

maminangel

pencil-img

773

IZVORNA PORUKA: elven

..... za grlo koristimo oralni sprej Propoli Plus Junior od EPID-a sa ekstraktom propolisa i acerole....velika (4 god) kaže da je grlo prestane boljeti kad špricnem, a okus je odličan.

To od propolisa i mi koristimo i super nam je i dugo nam traje,a moji mene žicaju stalno meda,ja se pak bojim da im je previše,koliko meda uopće smiju jestiuser posted image user posted image moji svaki dan po par žličica pojedu..

clock-img

20.01.2013, 18:23

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: maminangel

To od propolisa i mi koristimo i super nam je i dugo nam traje,a moji mene žicaju stalno meda,ja se pak bojim da im je previše,koliko meda uopće smiju jestiuser posted image user posted image moji svaki dan po par žličica pojedu..
[/quote]

Ajme maminangel moj R isto obožava med i svaki dan me žica. Sad kad je bio bolestan sam mu davala malo više inače dnevno 1-2 žličice, mislim da to nije puno. Meni se ujko bavi pčelarstvom i puna mi kuća domaćeg meda, propolisa i matične mliječi.

< Poruku je uredio cuba -- 20.1.2013 18:24:45 >

Roko i Dino user posted image

clock-img

20.01.2013, 19:07

clock-img

Renata RR

pencil-img

1857

Sigurno je bolje da djeca jedu domaći med nego slatkiše... Ako su stariji od 1 godine mislim da nema ogranićenja...

clock-img

20.01.2013, 19:25

clock-img

maminangel

pencil-img

773

....Pri tome moramo voditi računa da je današnja preporuka za korištenje meda jedan gram meda po kilogramu tjelesne mase. Iz tog razloga, tri žlice meda su optimalne za dnevnu potrošnju najvećeg dijela stanovništva....
Evo nebudi mi teško a nisam znala,,ovo sam kopirala sa jedne stranice,dakle po tome ima ograničenja .user posted image ..

clock-img

21.01.2013, 00:53

clock-img

elven

pencil-img

319

....joj danas za sve postoje ograničenja.... ja sam med od kad znam za sebe tamanila i dalje ga tamanim (obožavam ga) i jedina sam trenutno doma koja nije balava...cijela ekipa je balava i kašljucava...ovi medonejedci mislim....srećom do sada nema temperatura, pa se tako špricamo, inhaliramo, oblažemo....ma sve radimo od babskih do doktorskih preporuka...

Sprejić je stvarno dobar i prije par dana mi nestalo, bome sam morala obići tri ljekarne dok ga nisam našla i još mi u ljekarni magistra rekla da su one Junior angin pastile za djecu dobre pa sam i to kupila, ali nisam ih još dala curki da proba ....jel neko to probao, jel valjaju čemu?

clock-img

21.01.2013, 09:46

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Lupocet sirup za djecu. Zasto da se djeca muce ako ih boli. I meni je grozno kada mene zaboli grlo pa da ne mogu gutati, pa si tada uzmem Lupocet za odrasle, i bolovi prestanu. Naravno doktor ce dorediti da li je potreban antibiotik, ali cemu trpiti bol?

clock-img

21.01.2013, 09:48

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Lupocet sirup za djecu protiv bolova. Nikakav caj ne pomaze tako brzo. To ja dajem svojim dok ne stignemo do doktora i ne dobijemo antibiotik, ako je potreban.

clock-img

21.01.2013, 09:54

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

IZVORNA PORUKA: mamacita

Lupocet sirup za djecu. Zasto da se djeca muce ako ih boli. I meni je grozno kada mene zaboli grlo pa da ne mogu gutati, pa si tada uzmem Lupocet za odrasle, i bolovi prestanu. Naravno doktor ce dorediti da li je potreban antibiotik, ali cemu trpiti bol?

ovo me sjetilo kad je micek imao grčeve.... veli men dr da mu dam lupocet, a ja izbuljila oči ko kuhani šaran.... pa će ona meni:  dobro, a što vi radite kad vas neš boli? pa popijem tbl protiv bolova user posted image  e pa gospođo, pametnom dosta user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.