micek vjeruj mi da bi se iznenadila kako djeca brzo shvate njihova pravila....nemoj brinuti oko toga kako će...znam da ti je teška i sama pomisao na to ali vjeruj brzo bi se ona snašla...bolje da ju daš sada onda u vrtić-jaslice prije nego ti počneš raditi da se obje naviknete smirenije i bez pritiska....
a da jos i napomenem da mi u kuci samo HRVATSKI PRICAMO...jedino tv.. malo je nije hr.
ali ona ne kuzi jos ni jedan drugi jezik...znaci tona stvari A TAKVA MALA...joj mene dusa boli...
U potpunosti se slažem sa Ninolinom... moja se mala puno lakše priviknula nego ja... prvih tjedan dana je bilo teško... ali kasnije je sa osmjehom odlazila tetama koje su je uzimale... a što se tiče spavanja... oni odmah nauče... kako svi tako i oni.
Svako malo dolazi doma s novim forama i skužim da je to naučio u vrtiću....
Ono u čemu se ja ful trudim, u vrtiću pod utjecajem grupe nauči za čas....
Nisam sad neki 100 % zagovornik vrtića i mislim da ako se dijete može prištediti do cca 2 godine minimalno da bi bilo ok, ali po Janu vidim da je vrtić jako koristan i da djeca jako puno napreduju tamo.....Jednostavno su primorani jer teta nema živaca i vremena kao mi mame, ima 15 djece ua nahraniti, staviti spavati i onda sve brže ide, a i djeca se jnauče strpljenju....Uz to, gledaju kolege iz vrtića pa jedni druge imitiraju i eto ti.....