drage moje ja sam nova ovdja pa se bas i ne snalazim. izgubila sam svoja 3 andjela! sa 3 i pol i 5 mjeseci i zadnje sa 4 tjedna.kao sve mi je u redu sto se raznih nalaza tice. imam slab grlic maternice,jedino to. ali imam jos nesta,a to je neopisivi strah od ponovnog pokusaja.beba,dijete,najveca mi je zelja na svijetu.proslo je godinu dana od zadnje trudnoce(4tjedna) koju mi je doktor unistio jer me povrijedio. neznam sta,kako i gdje...... molim vas pomozite mi.............. svaki savijet je dobro dosao!!! hvala i pusa svima
< Poruku je uredio anaxx -- 30.6.2011 14:31:28 >
ajme,stvarno ti je teško. ja sam izgubila prvu tudnoću sa 7 tj.(prije 14 mj.) i sad drugu prije mjesec dana i to je bilo isto 5 mj. kao i kod tebe.ne znam kako bih podnijela još jedan gubitak,ali kažu što te ne ubije to te ojača. ni ja nemam djece,imam 32 god. mm 38 i malo mi je i frka sa vremenom,ali jednostavnoi ne gubim nadu . vjera mi daje snagu,tješim se da je tako jednostavno moralo biti i ne sumnjam u to da ću i ja jednog dana biti mama.iz ove kože ne možeš van što se prije pomiriš sa situacijom i prihvatiš činjenicu da je tako moralo biti lakše ćeš dalje. jedino što ćemo i ja i ti u idućim trudnoćama malo manje uživati,a više biti u strahu hoće li biti sve o.k do kraja,ali jednom hoće-mora. ne dao Bog većeg zla da ne možemo ostati trudne(iako mi je za prvu trudnoću trebalo 5 god.,druga se dogodila nakon 14 mj.). očito je da možemo,samo treeba vjerovati i ne gubiti nadu.
Mislim da strah i dalje postoji, bez obzira na sve...
ja sam imala biokemijsku prije 3 mjeseca, i još uvijek me je strah...neznam kako ću i kako do kraja svladati strah...
ali, u svakom slučaju dobro nam došla... i ostani s nama
Žao mi je što si to sve morala proći! Tvoj strah je posve razumljiv i opravdan. Nadam se da ćeš među nama pronaći podršku i skupiti snage za dalje.
Teško je u tako delikatnim situacijama dijeliti neke savjete jer se bojim da će možda biti krivo protumačeni, ali probat ću.
Napisala si da si izgubila tri anđela, to znači da si tri puta uspjela zatrudniti prirodnim putem, i to je dobar znak jer znači da nemaš problema s zatrudnjivanjem nego s održavanjem trudnoće. Ako su doktori ustanovili u čemu je problem ne bi li serklaža pomogla da izneseš iduću trudnoću do kraja?
Pokušaj, koliko god je to u tvojoj moći ne misliti na prošlost nego na budućnost, oboružaj se informacijama, budi hrabra, a kada ti zatreba podrška tu smo!
Mnoge ovdje, uključujući i mene, su izgubile svoje anđelčiće na samom početku, ali duh ne smijemo gubiti! Iako zna biti jako teških dana.