Ovo je tema za mamice malih živaca i za sve one koji imaju bilo kakav savjet...
Ne znam kako da opišem mog miša, recimo situacija u hotelskome restoranu: sva djeca lijepo sjede za stolom ili se kreču oko stola svojih roditelja. naš mali malo gricne, spusti se s hranilice.. ja i MM mu kažemo: nemoj nikamo, nemoj u restoran, ima puno ljudi (sjedeli smo vani).. on nas lijepo gleda u oči, smije se i pita da ja ne idem tamo? dok izgovori rječenicu do kraja već trči pod nogama konobara i ne zaustavlja se.. nekoliko puta smo pokušali ne trčati za njim, jer će se kao vratiti kada vidi da nas nema, ali nije bilo efekta... on jednostavno misli da igra i zezancija traju 24 sata na dan... rezultat svega je da vičemo, očajni smo i tu i tamo ga po guzi..stvarno ne znamo kaj da napravimo da bi nas slušao..
ponekad nas sluša, ali većinu vrijemena je u akciji i nema vrijemena za pravila...prilazi k svima ljudima, svima kaže dobar dan, sa svima bi razgovarao te ih zezao... možda će napraviti karijeru kao komedijant..
kakvi su vaši vragolani?
Moj vragolan je isto takav, jednostavno nema straha. Više puta mu moramo ponoviti da se to nesmije, al on se baš ne obazire na te naše riječi a onda kad ga povučem za uši, raspače se ko kišna godina i još mi naredi da ga zagrlim jer sam ga naljutila . I šta da onda radim, neda mi se ga odbit jer sad ima seku pa bi kao trebali biti nekako blaži prema njemu, a opet nisam ništa napravila. Sad je isto faza da na svaku moju naredbu on mi odgovara sa:čekaj( što doslovce poludim a i ne dočekam) .
IZVORNA PORUKA: koka
Sad je isto faza da na svaku moju naredbu on mi odgovara sa:čekaj( što doslovce poludim a i ne dočekam) .
Ha, ha, ha baš si me nasmijala. Pravi mali muškić sa tipičnim muškim odgovorom.
Čekaj, jel mora baš sad?
Jel ja to imam muža ili dijete...
I moj mm stalno govori ČEKAJ....grrrr
-Tagore-
Mirna, znam da tebi to i nije smiješno, ali baš sam se nasmijala kako je sladak....
ja ti stvarno ne znam, ali znam da je jednom od sestre malica kada je imala 3 godine, tako stalno lutala na svoju stranu i nije slušala....i onda sse moja sestra sakrila i gledala ju....a ova kada je skužila da nas nema rekla je sama sebi GDJE STE SVI NESTALI....i kada joj se moja sestra pokazala (ma za par sekundi, ali dovoljno dugo da ona shvati da je nema), brisnula je u plač jer je skužila što se moglo desiti...I onda joj je moja sestra duuugo objašnjavala kako ne smije odvajati od njih i kako mora slušati....