cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kako zaposliti dadilju

clock-img

20.09.2011, 11:44

clock-img

kanader

pencil-img

258

Zanima me da li netko iz iskustva zna kako ja kao privatna osoba mogu zaposliti dadilju??''Znači da normalno kao svaki poslodavac uplaćujem sva davanja, i da joj ide radni staž.Zanima me i da li ugovor o radu može biti s probnim radom??? Ima li netko iskustva???? Znači, radni dnos sa svim pravima i obavezama koje proizlaze iz toga, da li moram otvarati kakav obrt ili mogu to kao privatna osoba???user posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 11.10.2011 22:44:36 >

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

clock-img

20.09.2011, 12:20

clock-img

Anoniman

Radila sam na faxu ko dadilja. Našla sam posao na mojposao.hr i nitko mi nije plaćao staž i to (zdrastveno svi imaju), nego čisto plaća na ruke. ..Nađi penzionerku koja je npr. bila teta u vrtiću, ima ih dosta. Tako joj posao dođe ko dodatak na miovinu. Nadam se da sam bar nekako pomogla.

clock-img

20.09.2011, 14:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

25.09.2011, 16:48

clock-img

beba_B

pencil-img

279

Mene zanima ista stvar. Znam koga bi da mi čuva dijete, ali bi toj osobi željela uplaćivati doprinose i sve ostalo, da je prijavljena na HZZ kao zaposlena.
Ima li tko iskustva?