Kako je prošla vaša trudnoća, dali ste imali kavih komplikacija ili problema ili je prošla bez ikakvih problema?
< Poruku je uredio Ruža -- 23.2.2009 23:24:35 >
FJ JE FRAJER
prva je prosla odlicno!sada sam u drugoj i stalno me boli stomak,imam mucnine i sve mi smeta!
prva super, a sad druga je katastrofa, od svih neugodnih siptoma do komplikacija,krvarenje, bolnica, strogo mirovanje...
Prva i druga super, treća krvarenje, strah, bolovi- koma, sada četvrta ok ali imam česte bolove i rane kontrakcije da je bolje bilo bi super
Malo mučnina na početku, poslije tegobe sa žgaravicom, kukovima i oticanjem...
Jedva čekam opet
normalnu
FJ JE FRAJER
1. uronifekcije od početka do kraja, od 31.-36. tj. u bolnici na infuziji pre-para i izoptina, zbog preranog otvaranja. Na kraju je sve dobro prošlo, hvala Bogu. Rođena je 3 tj. ranije.
2. osim početnih mučnina do 17.tj. - počela sam se opet otvarati oko 20 tj. - mirovanje - uz to sam u 33. tj. pala i koljeno mi nije htjelo zarasti 3 tjedna. - Pa sam dobila piogeni granulom koji sam operirala i nakon 3 dana rodila, opet 3 tj. ranije - hvala Bogu zdravu curku - ali osim tih "nezgoda" trudnoća mi je bila najlakša od svih.
3. mučnine do 18 tj. - opet rano otvaranje, jer sam nosila i već rođeno dijete na rukama - Elena je imala 5 mj. kad sam ostala trudna. - Zbog svega toga sam mislila da ću ranije roditi, ali ipak nisam - izdržale smo do termina!
1.trudnoća:kontrakcije i krvarenje u 17 tj.trudnoće.ležanje u bolnici,strogo mirovanje i hrpetina lijekova.,višak kila(22)žgaravica..
.
2.trudnoća:mučnine(nesnosne),užasna vatrena žgaravica,ništa u usporedbi s prvom trudnoćom..
al nije ni cuno s obzirom na kilograme i kilograme slatkisa i ćokolade :)
,,,definitivno jedno od najljepših trenutaka u životu
obe skolske,bez ikakvih komplikacija,osim onih slatkih
malo povracanja u drugoj,malo nesanice al to ne racunam
-na kraju dobila EPH gestozu, ali nisam ju doživjela strašnom
-do zadnjeg dana sam klipsala okolo, pa čak i na dan kad sam u bolnicu primljena sma u spavaćici izašla ispred bolnice šetati