cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kišna navlaka

clock-img

13.05.2010, 14:47

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

Imam chicco kolica. Uopće ne kužim kako te ''folija'' ide gore. Za što se zakači da ne padne? Help. Želimo u šetnju a štrca kišica.

clock-img

13.05.2010, 14:58

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

kaj ti nema one trakice kaj se zakopčaju gore i dole oko ručka...moja ima za dolje a gore se prevlači skroz tako da ni ne treba....moja su prenatal...kaj nema na netu, si škicnula...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

13.05.2010, 15:12

clock-img

ama

pencil-img

760

moja isto imaju trakice ljepljive i dole povis tockova se zakaci a gore preko skroz na rucke isto obljepividi da pravilno okrenes to mozda imas nesto da kopcas il da navuces imas knjigicu od kolica kad si kupila jesil je dobila pogledaj tamo

clock-img

13.05.2010, 17:40

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

na kutiji mora bit ,ja je imam al nisam je još koristila tak da neznamuser posted image

clock-img

13.05.2010, 17:49

clock-img

Anoniman

naša graco imaju čičak kojim se pričvrsti, a peg-perego ima cif na kupoli za to i za mrežu za komarce.

clock-img

14.05.2010, 09:06

clock-img

tita

pencil-img

514

Mi imamo peg perego i nikad koristili te stvari!!!!

clock-img

15.05.2010, 18:47

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ma ako je original za kolica..mora biti gdje se zakvaci..
ako nije original..onada imas problem...