cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kuhinja za curice

clock-img

21.12.2010, 10:15

clock-img

koka24

pencil-img

141

Cure upomoć!!Tražim kuhinju za malenu,ali mi se niti jedna ne dopada baš,i onda jucer gledam neckermann na netu i nađem napokon kuhinju http://www.neckermann.hr/hr/nm2/bebe-i-djeca/igracke/mala-domacica/m-265528/index.html ,ali ništa od dostave prije nove godine!!!user posted image user posted image Jel zna netko gdje ima dobrih kuhinja ili čak takva sa zvukovima,jer sam vidjela da se baš lijepo igra sa kuhinjom od susjedei htjela bih joj to kupiti!?!?

30.09.2009 - Paula
28.08.2011 - Dario

clock-img

21.12.2010, 13:28

clock-img

maja

pencil-img

6000

Imaš tefal kuhinju u emezzeti i kod nas u skoro svakom većem dućanu tipa Plodine, KTC...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

21.12.2010, 18:38

clock-img

leilany

pencil-img

9082

taj neckermann mi se totalno zamjerio...narucila sam kuhinju koja je kostala 720kn i oko 300kn su bila djecja kolica....i oni mi posalju samo kolica,i mail na kojem pise da mi nisu bili u mogucnosti isporucit kuhinju..mislim,halo...a ja cekam ko dudek...jbte....

tak da,nis vise od njih ne narucujem

i da,dobro veli Joma,otici cu u par tih velikih ducana i vidjet cu kakvih ima kuhinjica....ta iz emmezette se ne cini losa...

BEK 27.o5.o9.

clock-img

21.12.2010, 22:30

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Mojoj Pauli je sv. Nikola donio kuhinjicu: manja je nešto od opve sa tvoje slikice, ima zvuk lonca koji kuha i košta 300 kn u lokalnoj knjižari u Karlovcu, tako da mislim da ih ima i u svakom drugom gradu u knjižarama.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.