cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Kupim vozila Graditelj Bob i Chuggingtoni...

clock-img

09.01.2012, 14:06

clock-img

Anoniman

moji decki obozavaju Graditelja Boba i vlakice Chuggington: a posto su mi novi preskupi trazim neke polovne ali dobro sacuvane da bi se mogli i oni time igrati. ako prodajete molim za info sa slikama na mail: metulj33@yahoo.com

clock-img

09.01.2012, 15:32

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

U turbo limacu ti je popust 50 posto na cili asortiman chuginttonauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.01.2012, 22:38

clock-img

Anoniman

do kada? a ionak mi je do Zitnjaka gdje je jedini jos aktivni TL sat vremena voznje :S

clock-img

09.01.2012, 22:45

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Dok ne prodaju sveuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.01.2012, 22:49

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Ja ti dam jedan dio Čagija, onaj s krugom i dijelom željeznice na kojem je skretanje i imamo samo jednu lokomotivu! A uz sam iz D. Rese (a ti iz Ka, ako se ne varam), user posted image .
Drugi tjedan počinjem raditi, pa ako ti nije teško čekati, dogovorimo se! user posted image za primopredaju negdje uz kavicu.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

09.01.2012, 23:00

clock-img

Anoniman

oj uciteljice! :) moze, saljem broj mobitela na PP :)