cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Letenje avionom

clock-img

26.11.2008, 23:22

clock-img

piggy

pencil-img

6299

Jeste li ikada letjeli avionom?
Dali se bojite letjeti avionom?

ja sam ko klinka sa roditeljima svako ljeto putovala avionom na more,obožavam letjeti i nije me strah.
sjećam se da sam stjuardesu tražila da mi donese kavu sa mlijekom kada je pitala želimo li nešto za popitiuser posted image
a pogled iz aviona mi je fascinantan a let kroz oblake očaravajuć.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

26.11.2008, 23:26

clock-img

tiha

pencil-img

10103

nisam nikad letila a bas biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

27.11.2008, 08:45

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

to mi je jedna od životnih želja

FJ JE FRAJER

clock-img

27.11.2008, 12:28

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

niti ja nikad se nisam vozila avionom ali bi jednom voljela probati iako me ful strahuser posted image

clock-img

27.11.2008, 13:45

clock-img

cokolada

pencil-img

1280

Putovala sam par puta, super osijecaj da si tako daleko tako brzo. Strah me nije, ali jedino negativno mi je sto su me usi boljele od pritiska.

clock-img

27.11.2008, 15:36

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Letjela sam nekoliko puta, od toga jednom u Kanadu i nazad. U principu uvijek me je bilo strah letjeti, pogotovo polijetanja još više slijetanja da ne kažem i turbulencija. O eventualnoj nesreći ne volim niti misliti. No let preko oceana je bio jako lijep i ugodan a pogled prekrasan. Nije mi draga pomisao da moram ponovno ići na tako dugi let a voljela bih putovati u razne zemlje.
Ja se ipak nosim s onim "ako mogu drugi mogu i ja".
Ha, da samo znate kako sam bila sretna kad smo sletjeli na Pleso kad smo se vraćali iz kanade. Samo što nisam počela pljeskati od sreće.

clock-img

27.11.2008, 19:59

clock-img

njanja

pencil-img

8766

putovala sam 5-6 puta i često ponavljam da mi je osjećaj uzlijetanja, odnosno odvajanja od tla, ravan orgazmu...eto, sasvim iskreno....

obožavam letjeti i da mogu svaki dan bi user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

27.11.2008, 20:04

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

IZVORNA PORUKA: njanja

putovala sam 5-6 puta i često ponavljam da mi je osjećaj uzlijetanja, odnosno odvajanja od tla, ravan orgazmu...eto, sasvim iskreno....

obožavam letjeti i da mogu svaki dan bi user posted image

user posted image Njanja, to si lijepo napisala! ja sam letjela 6 puta i bilo mi je super! Nadam se da ću uspjeti ponoviti, jer mi je to pravi gušt! Baš kao i orgazam, kak veli Njanja! user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

clock-img

27.11.2008, 20:32

clock-img

lelo

pencil-img

5066

Obožavam letjeti.Letjela sam oko 100 puta svuda po svijetu.Najdalji put mi je bio od Londona do L.A. ukupno 14 sati.user posted image user posted image

Leon 19.04.2007