cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Ljeto i hormoni

clock-img

08.08.2008, 21:14

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Da li visoke temperature utjecu na vasu pozudu? Kod nas ima ljeti puno vise user posted image user posted image ...user posted image

clock-img

08.08.2008, 21:17

clock-img

božica

pencil-img

8832

Eh sad neznam dali je od vrućine ali u zadnje vrijeme je akcija kaj jeuser posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

09.08.2008, 01:08

clock-img

Elena

pencil-img

1874

evo bicu iskrena,hormoni su hormoni,pa nije mi bitno ljeto je il zima!user posted image Moarmo cure u akciju ako ne zelimo da mm idu na kafe u komsijeuser posted image user posted image user posted image Ali ljeto je ipak malo vise veselije,manje obleka na nama i sve je lakseuser posted image user posted image user posted image Ovo vino prica,ne jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2008, 06:56

clock-img

troubled

pencil-img

7104

kad je dragi blizu, uvijek je visoka temperatura, neovisno o godišnjem dobu user posted image

clock-img

09.08.2008, 06:58

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Ja sam po vrucinama pravi mrgud...MM me doslovno moli za sex...mozda na plazi da smo user posted image
Neovisno o vremenu...akcije uvijek ima...ali samo da nije prevruce!

clock-img

05.12.2009, 00:59

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ja ne mogu kada je zima, nema sanse
gospodji bude hladno, mora imati preko najmanje tri pokrivaca da bi dala odobrenje za rad user posted image