cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Lopta na porodu

clock-img

17.03.2009, 07:17

clock-img

anne

pencil-img

8091

Jeste li na porodu imale loptu?
Čitala sam da se beba bolje namjesti u kanal i manje trudovi bole jer rotiraš zdjelicom.
Na SD-u je bilo lopti, ali sam se brzo otvarala i lakše mi je bilo hodati pa je nisam ni tražila.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

17.03.2009, 07:20

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ma koja lopta...na hodniku me skinuli i brzo u boks...nisam ni mužu javila da dođe...ali sad kad pitaš, sjetila sam se kako sam im se digla sa stola...sve pokidala sa sebe i počela hodati pa su me tak sprašili...i sa punim pravom ...ko zna možda bi mi lopta pomogla...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

17.03.2009, 07:35

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

i kod nas je bila lopta,ali ni ja nisam stigla na nju kao ni fionauser posted image

clock-img

17.03.2009, 09:52

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ženska do mene je bila na lopti, ja nisam mogla jer sam morala ležati na krevetu s onim aparatima i infuzijom.

H 07 E 09

clock-img

17.03.2009, 13:22

clock-img

dikac

pencil-img

1452

bila sam na lopti koja mi je itekako pomogla kod trudova. da, manje bole trudovi jer se skakučeš na njoj, rotiraš zdjelicu i nisi onako opterećen trudom i ne boli kao kad ležiš na boku. probala sam jedno i drugo i puno mi je lakše bilo skakutati na lopti.

clock-img

15.04.2009, 10:41

clock-img

thara

pencil-img

11

lopta na porodu? hm, čitala sam da jako puno pomogne, zato je moja spremna kod kuće, jer u vk rodilištu su rekli da im lopte nisu u upotrebi(iako ih imaju) jer bi žena mogla pasti s njeuser posted image

clock-img

16.04.2009, 09:39

clock-img

Mucasta

pencil-img

38

od 7 sati koliko mi je ukupno trajo boravak u rađaoni, 3 sata sam hopsala po lopti i bilo mi je super...
muž mi je pružio ruke pa sam se pridržavala za njega da ne padnem, ali kad uhvatiš ritam ne treba ti nitko za pridržavanje...

clock-img

16.04.2009, 16:06

clock-img

thara

pencil-img

11

još jedna potvrda da lopta pomaže user posted image i jasno mi je da te muž pridržava(a i sjedim dosta često na lopti i inače)
ali trebalo bi to objasniti doktorima u vk bolnici, a mislim da je to vrlo teška gotovo pa nemoguća misija