IZVORNA PORUKA: dominik
hehe...sad si se dirnula teme...ehe...lako je imati 3 "normalne" djece...imaj ti jednog djurca, domia ili slicno djete pa vidi kak je to ...potpuno ih kuzim ali kuzim i tebe...nemaju zivaca za zivu djecu...
Dodajte ovoj BANDI jos i jan. Rosa, isti takav ti je jan.turbo diesel u nogama, juri na sve strane, spretan za poludit, a naporan....moji kada ga cuvaju ga uivijek cuvaju 2 jer kazu da je prezahtijevan za 1. Tvrdoglav je totalno. Isto radi samo ono sto njemu pase, odnosno poslusa iste sekunde kada je u njegovom interesu...od igracaka samo slikovnice, njih moze i po 20 min listati i par minuta slaganja kockica, ostatak dana juirnjava i nepodopstine...
Ono sto sam ja zakljucila je da ce samo nas odgoj nesto teze i duze trajati, ali ne mora znaciti da ce biti gori od vrsnajak koji su u ovom trenutku super djeca.
Moj savijet ti je u svakom slucaju da ga das u vrtic jer mora biti sa vrsnjacima, jana je vrtic totalno izmjenio, uz sav napor, eto ga sad s 19 mj zasopiva sam u kreveticu i spava cijelu noc, kadmu kazem kad nesato baci da cu dat niku i tinu iz vrtica poludi i ne radi to vise, cim spomenem neka imena frendova iz vrtica se nasmije, zna lupit mladje od sebe, alio se zna i izborit za svoju igracku...
Nas jednosatavno ceka malo duzi put do dobrog deckica, ali cemo tim vise biti ponosne...
I koliko god nekad zaglibim i popuistim mu, svako malo se podjetim-ja sam mama, a ne on! I to je nesto na cemu moram raditi....
I da....neki dan je jan spavao dok mi je bila frendica s njihovim 2godisnjakom koji je predobar...kasnije me mm pita kako je bilo...ja kazem super-nisam ni skuzila da je tu....Ali falio mi je jan....njega kao da su 3 i stalno se cuju koraci nozica i cika i vriska..... i uz sve nepodostine biram TO!!!!!!!
-Tagore-