cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Mama, kupi mi, kupi mi!

clock-img

23.03.2009, 21:56

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Gotovo da nema dućana u kojem moja djeca ne ponove ove riječi. Naravno, nismo ih odgojili tako da stalno nešto dobivaju ili da im se stalno nešto kupuje, ali ova rečenica me već dovodi do ludila. Trudimo se djeci usaditi zdrav odnos prema novcu i pitam se dali su ta djeca tako svega željna ili je to nešto drugo u pitanju?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

23.03.2009, 21:58

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Ne, svi su takvi. Sve ih zanima i sve bi probali i to je zbog toga. Nisu ni neodgojena, niti bas toliko zeljna, samo znatizeljna user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

23.03.2009, 22:01

clock-img

mrkvač

pencil-img

1215

I mi to stalno slušamo u svakom dućanu! Dogovor uvijek padne na neku sitnicu.
Nisu to uvijek samo igračke, budu to neke stvari koje njoj i trebaju. npr. kaladont, šampon i sl.
Ali istina je da imaju i previše igračaka i sl.I kad dobije neku novu igračku s njom se igra 1-2 dana!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

clock-img

23.03.2009, 22:03

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Ma nema ti to veze sa odgojem i odnosenjem prema novcu,svi su oni takvi,znatizeljni,a uz to im se svidja to silno sarenilo u ducanima. Sve te boje ih privlace,a o medijima da ne pricam,svasta vide na tv-u i odmah to zele. Jednostavno im se to nudi samo od sebe. Nemoj da te to zbrinjava,ja bih rekla da je to samo jos jedna faza u nizu.

clock-img

24.03.2009, 06:29

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?"

H 07 E 09

clock-img

24.03.2009, 06:41

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: ejmama

Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?"

To rade skroz i u pubertetu user posted image
Ja ne mogu doci iz ducana, da odmah ne zavire u vrecicu i pitaju: Jel ima sto za mene?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

24.03.2009, 07:17

clock-img

dominik

pencil-img

7965

moja necakinja je lijepo rekla svojoj mami: vidis mama kako teta dobro raspolaze novcima, ona uvijek meni nesto kupi.user posted image

clock-img

24.03.2009, 07:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.03.2009, 17:49

clock-img

Dajana

pencil-img

985

Ha, moja mala ima 18 mjeseci i neki dan smo bili u Konzumu, sjedila je u kolicima i kad je vidjela lutku počela je vikati, "uzmi bebicu, uzmi bebicu".
meni je to bilo tako slatkoooo, ali znam kaj me čeka.

Zadnji članci

article-img