cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Masna mrlja

clock-img

16.05.2011, 14:38

clock-img

maryanne

pencil-img

57

Poooomooooć! Ako netko zna čime ukloniti masnu crnu mrlju od lanca sa bicikla? Mala zmazala nove roze tajičice i baš sam sad jadna, ne uspijevam je skinut. Probala sam onaj arielov gel za mrlje i još neki, ne znam mu ime, i čak sam ih drugi put i iskuhala i opet ništa.

clock-img

16.05.2011, 14:42

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Probaj s bio shout, on je najbolji za mrlje i obični deterdžent za suđe(natopiš malo mrlju i onda opereš u mašini) Mada je mm napravio neku fleku na hlačama isti nečim crnim kao što to tvoje izgleda i ničim je nisam mogla skinutuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

16.05.2011, 14:47

clock-img

maryanne

pencil-img

57

Ja sam do sada sve mrlje uspješno otklanjala, na ovaj ili onaj način, ovo mi je prvi put da nešto ne ide dolje i baš me ljuti!!! Još ću ja probavat, nema odustajanja, a u krajnjem slučaju morat će tajice biti za po doma:(

clock-img

16.05.2011, 14:48

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Htjela sam ti tipkati isto što i Maiola. Obični deterdžent za suđe. Meni većina fleka ode Čarlijem. Ak ne tim onda imam neki grdi sapun zove se Titan njim natrljam fleku i onda sfurim obleku s praškom za veš. 

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

16.05.2011, 18:50

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Nisam imala nikad takvu jaku mrlju tipa masno crnilo, ali meni za većinu mrlja pomaže Wenish ali samo sapun, ne tekući

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!