cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Moja najbolja prijateljica

clock-img

25.10.2010, 13:25

clock-img

mamicaa

pencil-img

945

Da li je imate, koliko se pozbnate, i koliko se često viđate?
Da li imate još osoba s kojima otvoreno možete razgovarati osim vašega mm?

clock-img

25.10.2010, 13:26

clock-img

maja

pencil-img

6000

mislim da imam dobre prijateljice, ali najbolju nemam...otvoreno razgovaram samo sa sestrom i njoj se mogu pojadati

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

25.10.2010, 13:28

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

imala sam je jednom,ali nemam je vise ,nazalost otisla je daleko .....sad imam jednu prijateljicu,ali i ne najbolju ,mogu joj sve reci,cak i vise nego muzu jer je on veca tracara od neke babe user posted image (čovjek je na svoju mamu -sta cete user posted image ) ali ne trudim se bas da postanemo najbolje jer sve se to raspe kad tad pa da nebi opet patila,eto malo sam se distancirala user posted image ...al uglavnom imamo ok odnos...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

25.10.2010, 13:29

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

imam je od rodjenja...ALI NIKADA NIKOME SVE...TO JE SAMO MOJE...SVE I BOZJE
a pogotovo ne MM-u
neke stvari SU SAMO MOJE....
tako da nema onoga osim Boga tko zna SVE....

clock-img

25.10.2010, 13:31

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

baš da sve zna..nemam
pa ni mm nezna sve
prije je sestra bila najbolja prijateljica ali više nijeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

25.10.2010, 13:32

clock-img

m600

pencil-img

6732

imam jednu s kojom djelim sve i često smo skupa,od malih nogu se znamo,a najbolje smo 7godina i s njom se jedino mogu ispričati i otvoriti,a ovako na rr-u sam našla srodnih dušica s kojim se jako dobro slažem i volim pisati s njima...pa i njih ubrajam u jako jako jako dobre prijateljice user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

25.10.2010, 13:36

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

Imam u Splitu živi.Znamo se od osnnovne škole...

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

25.10.2010, 13:44

clock-img

mamicaa

pencil-img

945

Moja je isto meni od malih nogu, više se ne viđamo često, ona je sada u RI ja ja na Baniji.... ali do nje mi je najviše stalo i zauvijek će mi ostati najbolje a drugih imam još s kojima otvoreno razgovaram s mm najviše....

clock-img

25.10.2010, 13:51

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Moja najbolja prijateljica je ujedno i moja vjenčana kumauser posted image
Znamo se doslovno cijeli život, rođene smo isti dan tako da smo ležale krevetić do krevetića i brbljale od kad znamo za sebeuser posted image user posted image
Zajedno smo išle i u srednju školu pa na fakultet. Prošla sam s njom zbilja puno toga....i iskreno možda smo se porječkale dva-tri puta a odnos nam zbilja štima.
Ona je osoba kojoj apsolutno mogu reći sve, koja je uvijek tu za mene (kao i obratno)...
Imam još nekoliko odličnih prijateljica koje znam isto cijeli život ali jedna je ona pravauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

25.10.2010, 14:12

clock-img

mamicaa

pencil-img

945

IZVORNA PORUKA: cuba

Moja najbolja prijateljica je ujedno i moja vjenčana kumauser posted image
Znamo se doslovno cijeli život, rođene smo isti dan tako da smo ležale krevetić do krevetića i brbljale od kad znamo za sebeuser posted image user posted image
Zajedno smo išle i u srednju školu pa na fakultet. Prošla sam s njom zbilja puno toga....i iskreno možda smo se porječkale dva-tri puta a odnos nam zbilja štima.
Ona je osoba kojoj apsolutno mogu reći sve, koja je uvijek tu za mene (kao i obratno)...
Imam još nekoliko odličnih prijateljica koje znam isto cijeli život ali jedna je ona pravauser posted image

Bože koja slučajnost i moja je isto tako rođene smo u istom rodilištu isti dan, ko male sjedile zajedno u klupi, obadvije ljevakinje.....
Osoba do koje mi je stalo jako, jako puno....

clock-img

25.10.2010, 14:18

clock-img

njanja

pencil-img

8766

o najprivatnijim stvarima pričam samo sa sestrom...

imam najbolju prijateljicu s kojom imam prekrasnu prošlost, 15 godina zajedničkog odrastanja, škole, izlazaka, fakulteteta i s njom imam stabilnu sadašnjost, iako živi sada na 2. kontinentu, čujemos e svakih par dana, jedna o drugoj sve znamo, ali više ne dijelimo osobne probleme....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

25.10.2010, 14:20

clock-img

Anoniman

imam 3-4 osobe s kojima mogu podijeliti sve, ne znam koju bih izdvojila kao naj.... sve su najuser posted image

clock-img

25.10.2010, 14:26

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Mislim da nemam user posted image  Samo moj suprug kome beskrajno vjerujem

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

25.10.2010, 14:28

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Zvonki, sad će fakat ispast da te provociram user posted image
Ali ne provociramm....
Samo si mislim-kome se požališ kada biš njega zadavila najrađe??? user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

25.10.2010, 14:30

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

ja sam strašno vezana za mate(najbolja mi je prijateljica) i sestra,a od baš prijateljica imam 3 naj naj naj  i guštam u vrimenu provedeno sa njima i jedva čekam da dođu iza svisvetih pa da odemo na kofiuser posted image user posted image user posted image

ijako sve tri baš i nemožemo funkcionirati u grupi al zato posebno uživamouser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

25.10.2010, 14:34

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Još od osnovne škole se družim s tri frendice i mogu reči da su mi najbolje freendice.Jedna je odselila u Kanadu pa se s njom čujem preko skypa i fejsa,a sa ive dvije se bar jednom tjedno nađem i brbljamo.Ali iako smo si odmalena najbolje neke stvari njima ne mogu reći ,a onda je tu moja iliti naša emily123 i s njom o svemu pričam... 

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

25.10.2010, 14:35

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

IZVORNA PORUKA: njanja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Zvonki, sad će fakat ispast da te provociram user posted image
Ali ne provociramm....
Samo si mislim-kome se požališ kada biš njega zadavila najrađe??? user posted image user posted image

Nekome. Tko mi bude pri ruci. user posted image  Ali nemam osobu kojoj mogu sve, ama baš sve reći o svom životu. Postoje ljudi kojima se mogu povjeriti ali ono najintimnije mogu reći samo mm. Dakle, nemam prijateljicu s kojom sam tako intimna user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

25.10.2010, 14:37

clock-img

lee

pencil-img

4135

ja imam najbolju prijateljicu koju ne vidjam baš puno...jer dosta radi.ali se čujemo i vidmo koji put.ali najbolja najbolja prijateljica mi je jedna naša forumašica odnosno  sad su dvijeuser posted image  bez kojih ne bi mogla.znaju one koje su.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

25.10.2010, 14:39

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

viđamo se rijetko zato sto oba studira pa mora uciti puno

ali bas me zvala dolazi mi sad na kavu za neki par minuser posted image user posted image user posted image

ona mi je i vj. kuma ma najbolja je znamo se jos od 5 raz. os.user posted image

clock-img

25.10.2010, 16:37

clock-img

breskvica22

pencil-img

557

imam jednu naj naj prijateljicu i jako smo povezane. kadje bilo jednoj lose,druga je bila uvijek tu(obostrano).skupa smo skoro svaki dan.kad se jedan dan nevidimo to je skokoro pa strasno.imaomo dosta slicne sudbine i tako to.jako smo dobre. zajedno u dobru i zlu

clock-img

25.10.2010, 18:06

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

imam najbolju frendicu na svijetu, mislim da smo si ko prst i nokat jedno 10tak godina.čujemo se svaki dan, a i vidimo skoro svaki dan
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

25.10.2010, 18:08

clock-img

danery

pencil-img

10504

imam par jako dobrih...jedna od njih je i najbolja...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

25.10.2010, 18:17

clock-img

leilany

pencil-img

9082

imam....za sve ostalo tu je mmuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

25.10.2010, 18:18

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

IZVORNA PORUKA: danery

ti si mi naj frendica na forumu user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

25.10.2010, 18:24

clock-img

danery

pencil-img

10504

IZVORNA PORUKA: Točkica28

IZVORNA PORUKA: danery

ti si mi naj frendica na forumu user posted image user posted image user posted image

a na fb??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Zadnji članci

article-img