cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

More zimi

clock-img

06.12.2008, 20:25

clock-img

anne

pencil-img

8091

Drage naše primorke i ostale dobro upućene - kako izgleda more zimi? Koje su prednosti i nedostaci?
Ja bi sutra išla živjeti na more, bilo gdje, da tamo dobimo posao. No nikad nisam na moru bila po zimi.
Tako me vuuuuuuuuuče.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

07.12.2008, 07:55

clock-img

troubled

pencil-img

7104

meni je najljepše zimi...
a obožavam ga u svim godišnjim dobima i izdanjima...
zimske boje...od zagasito sive, olovne...pa sve do tirkizne kad ga južina smiješa u plićku s pjenom...
po buri kad mu vjetar na plavetnilu napravi neprebrojive krpice pjene...
i po jugu kad se mute veliki valovi...
pa kad te zapljusnu slane kapljice...

(ubila si me sad)...

clock-img

07.12.2008, 09:06

clock-img

anne

pencil-img

8091

user posted image  I ti mene.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

07.12.2008, 21:41

clock-img

njanja

pencil-img

8766

ja uopće ne gledam na prednosti mora, nekako ga podrazumijevam....ali s druge strane da ga nema, ne znam kao bi živjela....

eto, prednost je da kada god je lijepo vrijeme, sjedneš u auto i prošećeš po nekoj šetnici uz more, a tu kod nas ih stvarno dosta ima.....još ako padne i kavica usput...milina.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

08.12.2008, 16:14

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

super je živjet u mjestu di je more user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mislim da nebi mogla ić živjet negdje drugdje di nema mora,užasno bi mi falilo.samo me ponekad ti turisti izbace iz taktauser posted image .bude dosta hladno zimi,brrrrrrrrrrr

clock-img

09.12.2008, 02:19

clock-img

Bare

pencil-img

158

... ja više volim moju dalmaciju zimi .... ljeto ima svojih prednosti, ali kad zimi otvorim prozor i čujem svaki val kad dotakne žalo e tada se uvijek sjetim one " ko ovo more platit' " ......  user posted image

Zadnji članci

article-img