cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Najluđe mjesto za sex

clock-img

21.07.2008, 09:42

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Koje vam je bilo najluđe mjesto gdje ste user posted image ?

Moram još razmisliti, ali mislim da nam je najluđe mjesto bilo na uzbrdici u borovoj šumi 50 m od plaže (divlje)... Bilo je tako vruće da mislim da nitko nije šetao tamo po onoj vrućini...nadam seuser posted image

clock-img

21.07.2008, 10:19

clock-img

tiha

pencil-img

10103

prije par godina na haubi auta usred bijelog dana-za prvi maj....i ja se nadam da se nitko tamo nije setao!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  al zaboli me.........user posted image user posted image user posted image user posted image  uglavnom nitko poznat nije!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 10:31

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Na verandi neke "kleti" u vinogradu! Naravno, 20m od ceste...ko je vidio, vidio, al isto bilo vruće, pa sumnjam da je bilo puno šetača.

P.S. Nešto u zadnje vrijeme raznišljem kako bi bilo na balkonu user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

21.07.2008, 12:11

clock-img

tina1602

pencil-img

2534

u jednoj šumi, išli smo roštiljat i bila nam je godina i pol  veze.....
tada je napravljena lunica...user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

clock-img

21.07.2008, 23:00

clock-img

tiha

pencil-img

10103

tina vama je stvarno to bilo najlude mjeseto za sex.............user posted image ....primilo se iz prve!user posted image  bolje i to nego da ste cvijece zaliliuser posted image user posted image

clock-img

29.07.2008, 15:54

clock-img

tina1602

pencil-img

2534

IZVORNA PORUKA: tiha

tina vama je stvarno to bilo najlude mjeseto za sex.............user posted image ....primilo se iz prve!user posted image  bolje i to nego da ste cvijece zaliliuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

clock-img

01.08.2008, 16:51

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

user posted image user posted image user posted image   samo kad se sjetim! Prije tri mjeseca, kad je i napravljen user posted image ...u svatovima!
Ja bila u dugoj haljini, prosetali se iza sale u mrak i MM poludio..avanturist, he he...user posted image user posted image

Nadam se da bebac nece saznati user posted image

clock-img

06.08.2008, 00:48

clock-img

novitata

pencil-img

3

U autobusu,nije bilo puno ljudi i bija je mrak,a nama baš došlo milouser posted image

clock-img

08.08.2008, 21:11

clock-img

mirna

pencil-img

8134

IZVORNA PORUKA: novitata

U autobusu,nije bilo puno ljudi i bija je mrak,a nama baš došlo milouser posted image

ma da... nemoguce...user posted image

clock-img

08.08.2008, 21:21

clock-img

božica

pencil-img

8832

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadam se da bebac nece saznati user posted image

e kada bi djeca znala gdje i u kojim uvjetima su nastala bilo bi svegauser posted image

idem micat rit...

clock-img

08.08.2008, 21:23

clock-img

mirna

pencil-img

8134

a da tek mi saznamo gdje su nas napravili...user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.08.2008, 01:05

clock-img

Elena

pencil-img

1874

user posted image user posted image user posted image
bas sam se slatko nasmijala,a kaj ja znam,iskereno ne mogu odvoiti bas neko mjesto,ali bilo je bilo....user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2009, 09:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.05.2009, 12:10

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

mmm, bilo ih je nekoliko... kao npr. jedanput po noci na plazi i cca. 70m od nas su sjedali neki taljani ali kako je plaza bila malo niza nisu nas mogli vidit, event. cut user posted image , onda na nudistickoj plazi na otoku Lokrum usret bijeloga dana kao i npr. na stijenama ispod htl.Presidenta (pokrivali smo se rucnikom ali ako je netko prosao mogao je skontat sto se dogadja) user posted image user posted image , itd. itd.

e da jednom smo po noci u auto na trajektnoj pristaniste i s pocetka nije bilo nikoga ali dok smo bili u akciju doslo je jedno auto i pakirao se odmah do nas (sto ja nisam primjetila) tako da su imali live prijenos iz prvih redova user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

29.05.2009, 12:27

clock-img

huanita

pencil-img

608

Mislim da su mi najluđa mjesta bila na trajektu i u vožnji na autoputu (on je vozio, a ja sam zalegla u krilo).

Plaža i šumica je bilo podosta. Nikada se nisam sramila, a ako bi netko prošao, neka se makne ako mu smeta. user posted image

clock-img

29.05.2009, 13:09

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

bilo jee,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svudaaa...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

29.05.2009, 13:15

clock-img

m600

pencil-img

6732

u parku na klupi navečer, u sauni u umagu, u kafiću nakon fajrunta...ma bilo ih jeuser posted image user posted image user posted image
sad mi to fali jer mm više nije baš avanturista...sad samo u krevetu hoćeuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

30.05.2009, 18:57

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

U kaficu u wc-u, u liftu,na plazi nebrojeno puta user posted image user posted image a sada iskljucivo doma u krevetu.

clock-img

30.05.2009, 21:53

clock-img

nemirna mama

pencil-img

873

hm.......bilo ih je dosta.....user posted image user posted image ........na haubi jednog starog auta koji je stajao uz cestu....naravno po mraku i tu se samo policija voza 

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

clock-img

30.05.2009, 21:58

clock-img

dami

pencil-img

2750

...ima ih i sad... na stolu , u prirodi...
malo živosti uvijek treba. user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

30.05.2009, 22:00

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

u kombiju ,u sumi u spavacoj dok je druga soba bila puna gostiju i to od njegoveuser posted image user posted image rodbine........

clock-img

30.05.2009, 23:50

clock-img

twitty

pencil-img

3428

na palubi teretnog broda,u moru na prepunoj plazi u 3 popodne...
al najljepse mi je bilo na terasi 16-katnog nebodera user posted image user posted image user posted image

gibam...

clock-img

15.06.2009, 23:25

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

na veš masini dok centrifuga radiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.06.2009, 08:09

clock-img

dominik

pencil-img

7965

nisam tip od toga, al jedo od ludjih iskustava bio mi je auto dok je u blizini bilo natjecanje u vatrometu, doso orgazam i pocelo pucanje...user posted image

clock-img

20.06.2009, 17:07

clock-img

Monica

pencil-img

1360

U kafićuuser posted image joj samo kada se sjetim od kuda mi hrabrosti..mlado-ludo
na plaži u mraku,parku..ima toga a sada u svoja četiri zidauser posted image