Mamacita hvala za temu, super je, mislim da je svima trebala nakon teme Objašnjenje :) Nisam se tamo uključivala, druge cure su rekle sve što sam i ja željela pa bi bilo suvišno.
A što se tiče ovoga - cure hvala vam na iskrenosti jer kad čitam vaše mane, odmah shvatim kako sam ja super. ne zato što vi niste, već zato što ste mi mnoge od vas zaista super ženske i kad otvorite ovu strogo čuvanu kutiju shvatim da svi mi imamo podjednako napunjene kutije onih trenutaka koje bi najradije zaboravili :) Možda je stvar samopouzdanja, ali doista sam se nekad osjećala kao najgore čudovište kad bi neki od mojih "demončića" izašao na površinu. Činilo mi se da samo kod mene izlaze van, svi se drugi čine tako cool. Tako da - hvala još jednom.
A da ne ostanem dužna mojih mana:
1.) perfekcionist. U svemu. ništa nije dovoljno dobro. Ali ako ne može savršeno, onda totalna suprotnost, onda nek ne bude nikako. Zato mi često kuća trpi. Ak ne može bit savršeno čisto, kaj bum opće čistila...
2.) dosta trpim, ali kad puknem - ajme meni, a i onima oko mene - čudovište
3.) naivna i zapravo premalo zlopamtilo, strašno osjetljiva na tuđe osjećaje. jednom riječju - bedak (da ne upotrijebim grublji izraz)
4.) strašno nefleksibilna, mrzim se prilagođavati drugima, mrzim mijenjati planove zbog drugih i često nemam razumijevanja
5.) ogovaranje? pokušavam ne ogovarati, ali je, i to mi je mana jer ponekad doista ne mogu shvatiti kako... a šo su mi ljudi bliži više ih ogovaram, valjda jer mi je stalo
6.) grozno sam nezainteresirana za svijet oko sebe - teme poput Gotovčevih, politike i drugih svakodnevnih tema koje se ne tiču mene i moje bliže okoline mi idu na živce. i otvoreno pokažem kad mi nešto ide na živce. vrlo otvoreno
7.) e da, jeste primijetili da sam bolesno "kockasta"? Sve mi je crno i bijelo, i sve po redu. Pogledajte samo ove brojeve
8.) svoje mane uopće ne pokušavam promijeniti - to mi je valjda najveća mana. jedino na čemu stvarno radim i na to sam ponosna je da radim na svim stvarima za koje smatram da me čine lošim roditeljem, nažalost ne i na bračnim manama
I na kraju - velikom broju cura se teme Objašnjenje (a one će se prepoznati), dodajte si svakako u mane "nadmenost" i "netolerancija" jer toga je bilo ufufufuf
Veliku pusu šalje vam Tsmee
Njanja, Elinamama, Ninaa, Zvonki i drugi glasovi razuma - - sorry za off topic
< Poruku je uredio Tsmee -- 13.2.2012 12:03:00 >